Boymommyy ozlemgms insallah hepimizin güzel gecer canim ya benim de ilk gebeligim 🥰🥰🥰😊😊😊 hadi bakalim çok heyecanli miniklerimize kavuşmaya yaklasiyoruz 🤭
Nerican Vildan8891 hemen. Randevu vermiyor değil mi 19+2 günlükte gitsem hemen alırlar mı yoksa 20 haftalık olmayı mı bekliyeyim
busra009 Nazli-61 devlette yaptırdım önce suyu az zayıf kese aşşağıda filan diye korkuttular sonra özele gittim çok şükür iyi dedi sadece kese aşşağıda onun İçin de çok ayakta durmamam lazımmış çalışıyorum o Nasıl olcaksa artık 🤔
Sibelcnr Boymommyy cuma günü gidicem heycandan duramiyorumm 22 hafta olcaz cinsiyeti inşallah gösterir 😬😬
Nazli-61 busra009 uu bacım ben doğmasını bekleyeyim 😂😂 ama gerçi çokta değil diğerlerine göre normalde 1000-1.200 valla durumum olsa çalışsam bende görmek isterdim bebeğimi ama doğunca bol bol görecez zaten 😂☺️
busra009 Nazli-61 aynen öyle bende yaptırmıcaktım da devletteki doktor beni öyle bir korkuttu ki mecbur yaptırdım
Hatice-26 21+2 haftadayız. Bugün detaylı için randevumuz var heyecanlıyım 😇 Aynı zamanda bu zamana kadar da cinsiyetini öğrenemedik. Sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemem.🐣
Sevgiozdemir Kubrakck2222 buradaki 1000 1200 tl ücretleri görünce gittiğim hastaneyi arayıp sordum 350 lira dediler 315te muayene 🤷♀️ gerçekten 1000 tl falan acayip pahalı ☹️
Kubrakck2222 Sevgiozdemir kesinlikle çok pahalı üstelik 13500 doğum paketi önceden verdik bu detaylı ultrason hiçbir hastanede pakete dahil değildi mecbur böyle oldu, Allah herkesin yardımcısı olsun 🤦🏻♀️
Boymommyy Sevgiozdemir aynen bana da 600 lira dediler bana hic pahali gelmedi 600 lira. Nelere para veriyoruz bi mont olmuş bin lira 600 lira cocuktan esirgenir mi. Ama bin 500 falan cokmus cidden
Rabiaaaa Boymommyy daha çok var bizim aralığın birinde ama bende baya heyecan var bide ikinci olunca daha çok heyecan korku oluyomuş gerçekten ilkte ne olduğunu bilmiyo insan 😂