Arya_ylmaz Adetime iki gün kala normal kaset tipi test yaptım negatif çıkması normal mi sürekli beyazımsı yapış yapış akintim geliyor o zyuzden yapmak istedim
arirangg Arya_ylmaz Evet 2 gün kala negatif çıkması normal canım. Şu an ya kan vermelisin ya da adetinin 3 gün gecikmesini bekle
Ayseaysa Arya_ylmaz ben tam adet günü yapmıştım çift çizgi çıkmıştı canım ama herkes de bir olmuyo bikaçgun daha bekle tekrar yap bence bendede ilk başlarda hep akıntı olurdu
busraninprofili Arya_ylmaz benim de hamile kaldigim ay adetten once akintim oluyordu. Erken gebelik testi alip yapabilirsin
arirangg Arya_ylmaz Canım normal çünkü beta hcg daha yeni yükselmeye başlıyor bu günlerde. Hamileysen dahi erken yaptığın için negatif görmen doğal. En güzeli beklemek. Ben de aynı durumdayım. Adetimin gecikmesini bekliyorum çok zor ama erken yapıp kafamı karıştırmak istemiyorum
busraninprofili Arya_ylmaz beyaz akinti. Yapiskan miydi degil miydi emin olamadim ya ama muhtemelen oyledir. Adet olacagim zaten vajinam kuru oluyordu ordan anliyordum