Dillosss Arkadaşlar bebek arabası önerisi yapabilir misiniz cok kararsızım bu konuda hem kullanım acısından rahat olsun istiyorum hem de model olarak gözüme hitap etsin istiyorum
Acemianne8 gokce66 bende onu almayı düşünüyorum yüksek fiyat vermeye gerek yok bence bi de gereğinden fazla büyük olmasına
gokce66 Acemianne8 zaten kendi aracımız var kısa mesafelere de bayağı yeter de artar bile 😊 gayet kaliteli güzel
gokce66 Acemianne8 ben foto atamadım bi türlü burdan ama sana link ataym sitenin birebir aynısı geldi ve çabuk geldi bu ara 30 haftalık hamileym daha kullanmadım ama çok kaliteli geldi bana😊
Eda_ekiz0 Joienin arabasını kullandım oğlumda o kadar rahat bir bebek arabası görmedim. Etrafimdan da hep aynı yorumu aldım. İkinciye hamileyim arada yigenlerim bile bindi taş gibi araba ben çok memnunum
Yldzhra Joie literax 4 kullandım oğluma çok sağlam içi geniş acayip rahat bir araba öneririm. Taş gibi
minikoglummm Joie litatrax 4 aldım daha kullanmadım ama galiba iyiki almışım her yerde görüyoruö öneri olarak kullananlardan arabayı