sunmomy Bsda_09 sağ olun geçmiş olsun cok sevindim bende geçeceğine inanıyorum yarın kontrolümüz var etmediğim dua kalmadı inşallah geçmiştir
Aysee_t6 Gözünüz aydın, bende amniyosentez sonucunu bekliyorum, perinatalog benimde bebeğimde ense kalınlığı , burun ve kalpte sorun gördü , günler hiç geçmiyo sanki sonucu beklerken.
Aysee_t6 Sabihanur1 15 gün ila 1-2 ay dediler bana. Beş test araştırılıyo bende , ilki di george sendromu idi temiz çıkmış , diğer testlerin sonucunu bekliyorum şimdi , daha dört tane test sonucu çıkacak
sunmomy Sabihanur1 Ben bugün doktoruma tekrar gittim kalpteki parlaklık cok kücük zaten cok fazla görünmüyor dedi kalp kapakcıgı gibi duruyor dedi sorun görmüyorum ben cok fazla ihtimal oldugunda dedi
Sersel_15 Sabihanur1 banada kalpte parlaklık var 12. Haftada demişti doktor bi kaç hafta sonra düzelmişti kötü düşünme o testleri her doktor anlatıyor söylüyor yaptırmak size kalmış
Mrsyesil94 Bussss11 korkmayın kendi kendine geçiyorlar onlar benim bebeğimde de vardı 1 ay içinde duzeliyo
sunmomy Bussss11 korkma ve kendini üzme bebişinde gelişim geriliği olur allah korusun hemen hemen cogunda cıkıyormus benim kızımdada çıktı 33 haftalıgz gecti
Mrsyesil94 Sabihanur1 benim bebeğimin de beyninde su dolu kistler çıktı 24.haftamdayim düzeldi korkmayin
Bussss11 sunmomy mesajlarınız içimi rahatlatıyor inşallah bizimde geçer sağlıklı şekilde kucağımıza alırız 🤲 teşekkür ederim 🥰