Yisenturk Akıntım çok oluyordu bembeyazdı sürekli akıyordu ama şimdi de parçacıklı oldu bu ne anlam taşıyor biliyor musunuz rica etsem yardımcı olur musunuz endişeleyorum , enfeksiyon değil ağrım yok
Sena55 Yisenturk 38. Haftaya girdim bugün iki üç haftadır bende de var neden bilmiyorum bende de enfeksiyon yok hergun çamaşır değişip hijyene önem veriyorum ama muhtemelen rahim ağzının yumusumasindan kaynaklı oluyor iş falan görünce daha bı çok oluyor
elifsgr Yisenturk bende de normal akıntı vardı dediğiniz gibi parça halinde gelmeye başladı doktorum fitil verdi 7 gün boyunca geceleri kullandım geçti
Yisenturk iremsenpli11 ben fransa da yaşıyorum doktor baktı hatta bir kutunun içine koydu örnek olarak ama doğum esnasın da bir şey olursa sonrasında ağrım olursa antibiyotik için örnek alıyorlarmış o esnasa gördüler zaten ama bir şey demediler
gulagaci Yisenturk yok olmayablr benjm sadece kaşıntı olyordu oda bazen olur bazen olmazdı. Ama peynir kesiği gbi gelirse büyük ihtimal mantar bide bunu anlamanın yani doktor hem mantarsa bile enfeksiyona falan çevirmeden görünün derim