Esra34216 Kızlar şuan 5 haftalık hamileyim sat’a göre ama daha doktora gitmedim haftaya pazartesi salı gitmeyi düşünüyorum görünür mü o zaman yani 6 haftalık olduğunda siz ne zaman gördünüz😊
2prensesannesiiii Esra34216 4+5 te keseyi 6+3 te bebek gördüm kalp sesini duydum🥰 en son 8 haftada bebek şeklini almaya başlamıştı 9 da artık bi bebekti 9 haftalıkken acilde gördüm 🥰🙏🏻 Çarşamba randevumuz var artık hareketli hallerini görebilecem 11 hafta oluyoruz şuan 10+5 🥰
Citlembikk Esra34216 evet görünür ben 4 buçuk haftalıkken kese gözükmüştü bir hafta sonra gittiğimde kesenin büyüdüğünü gördük 6+4 te kalp atışını duymuştum ☺️☺️
Karadasesra Esra34216 6. Haftada kese görünüyor sanırım çok emin değilim ben 7. Haftada gitmiştim keseyi görmüştük
BBUSED Esra34216 ben bugun 5+6 dayım dün gittim doktora karın ultrasonun da gözükmedi alttan muayene de bebek de kese de gözüktü.Kalp atışı duyamadık bir sonra ki gidişte onuda duyacağımızı düşünüyorum👼 Gittiğinizde sizinde gözükür inşallah sağlıcakla kavuşalım❤️🌺
Esra34216 Minikmucizemask bilmiyorum kuzum bana 5 hafta erken 6 da git dediler görmek için o yüzden haftaya randevu aldım😊
Citlembikk Esra34216 amin canım cümlemiz inşallah sağlıkla alalım Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🥰