4cocukannesi KIZLAR KONYA DA ÇOK YAŞA BEBEK PAKETİ ALAN VAR MI ARANIZDA BELEDİYELER BEBEGE HEDİYE GETİRİYORMUS İÇİNDE BATTANİYE, SAMPUAN V.S OLUYORMUŞ
4cocukannesi Miinnakkk happy kids de form açıp sordum Konya’da iseniz belediye ye göre getirme süresi değişiyormuş benim 3 ay ilacak hala gelmedi belki de ihtiyaç sahibine veriliyordur dedim ama ayrım yapmadan herkese veriliyormuş
Zeynozeyno 4cocukannesi Bende henuz dogum yapmadım ama bursada oturuyorum burdada hosgeldin bebek paketi verıyolarmıs ikametgah ettıgın beledıyı arıyıp sorabilirsin ben belediyeyi aradım ogrendım dogum belgesi ile her bebege verilıyo
Miinnakkk 4cocukannesi herhangi bir yere başvuruluyormu ki forum açmıştım doğum parasına da başvuramıyorum e devlette doğum yaptığım gözükmüyor galiba
Jadewinder Ben istanbulda oturuyorum. Oturduğum ilçenin belediyesini aradım, doğum yaptım paket istiyorum dedim. Öyle getirfilrr.
4cocukannesi Miinnakkk doğum parasına eşim sigortaya gitti belediye nin sitesinden başvuru yapılıyor ama bize henüz gelmedi 3 ay olucak
Meryemcansever 4cocukannesi ben mayısın 30 unda aldım konya. Bel. TR den başvuru vaptım geldi ateş ölçer battaniye bornoz anne el kitabı vardı icerisinde
Aselnisa_16 bulunduğunuz belediyeyi arayıp doğumdan sonra doğum belgesi yada bebeğin tc siyle başvuruda bulunuyorsunuz kargoyla yolluyorlar fakat ilk üç ay içinde başvurmanız gerek üç aydan sonra yollamıyorlar.
4cocukannesi Aselnisa_16 doğunca başvuru yapmıştım 3 ay olucak getirmediler Selçuklu belediyesinden alan yok sanırım Karatayla meram belediyesinden almışlar bi numara aradım oda biz ilgilenmiyoruz dedi internet den başvurmuştum bende
Beyza001 4cocukannesi çok yaşa değil hoşgeldin bebek kuzum o Karatay belediyesinden bize geldi plaketle birlikte ama hiç bir işe yaramadı o ayrı
Cdem21 Beyza001 Selçuklu belediyesinin ki çok yaşa bebek paketi netten başvuru yapılıyormuş ama arayıp demek daha hızlı ilerliyor galiba
4cocukannesi Çok şükür bebeklerim tam 3 aylık oldu paketi öyle getirdiler kapının önüne getirip arıyorlar İcindekiler; Şampuan Emzik Biberon Ateş ölçer Emzirme örtüsü Alt açma minderi ve yastığı Kalın battaniye Kundak bornoz ve lifi Bebek bakım çantası