minik_koala_ve_annesi Ben dogum yapali 26 gun oldu esimle de cok bunaldik dolasmaya ciksak bisey olur mu 40 li cikmaz diyolar hastane icin falan ciktikta bebek hasta olur mu daha cok ondan soruyorum
Zeynepsen minik_koala_ve_annesi çık bişey olmaz sahile felan gidin açık hava yürüyüş yapın iyi gelir ben çok çıktım
Minigim38 minik_koala_ve_annesi ben binanın önünde cıktım annem bebeğe evde baktı bi 15 20 dakika kadar
fatmaa37demi5 minik_koala_ve_annesi biz cikardik kaç defa çok da iyi geldi hem bize hem bebeğe. 38 günlüğüz
Tansu15 minik_koala_ve_annesi inancınız nedir bilmiyorum ama eşinize dualar okutup çıkın .Kendim ve bebeğim iyi olduktan sonra 40 günü beklemek gibi bir niyetim yok.
minik_koala_ve_annesi Tansu15 valla cok iyi geldi hastaneye falan gidiyorduk zaten de 1 aydir annem vardi o gitti ailecek ilk kez ciktik
Dark minik_koala_ve_annesi hiç bir şey olmaz. Güzelce terlemeyecek ve usumeyecek kadar giydirin çıkın. Rüzgar vs vurmasin yeter
elifuslu1002 minik_koala_ve_annesi ben çıktım benimki de 26 günlük 20 günlük ken çıkmıştım çok şükür biseh olmadı