Ozge_5516 Kizlar 39+5olduk dahacen ne agri var ne sancı haftaya bir daha gidicem kontrole eger su geldiginde o anda duşa girebilir miyiz vaktimiz oluyormu
Kvsr98 Ozge_5516 su geldiğinde 24 saat içerisinde doğumun olur anlamına geliyor benim doktorum kısa süreli duş alma vaktin var sadece demişti. Benimde 40 hafta oldu bugün hala gelen giden yok küçücük bir belirti bile yok🙄
1prensannesi__ Ozge_5516 Girebilirsin canım bende dün gece doğum yaptım suyum geldi evde telaş yapma sakın paniğe kapılma mutfağı filan topladım evimi süpürdüm duşa girdim hazırlandm öyle gittim😄
berceste5155 Ozge_5516 benim gece suyum geldi kimseyi uyandırmadan duşumu aldım hazırlandım ondan sonra ailemi uyandırıp hastaneye gittim
Ozge_5516 Kvsr98 aynn bnde de hic belirti yok da belli olmaz aniden su gelir geldiginde dogum basladigini biliyorumda dus alabilir miyiz onu bilmiyorm hastahane biraz uzak kndi arabamizda yok
Ozge_5516 1prensannesi__ 😁gozunaydin cnm Allah anali babalı büyütsün inşallah 🙏🤲 evi toplamasamda olur bir dusa girip çıkayım yeterli bnm için 🤗
1prensannesi__ Ozge_5516 Amin inşallah teşekkür ederim canım 🤲🏻🥰 Darısı senin ve bütün bekleyenlerin başına inşallah rabbim yardımcınz olsun bi avazda kurtarsn inşallah 😊
Ozge_5516 Cileksi teşekkür ederim cnm bn dusumu alırim birde bebek susuz kalirsa enfeksiyon kapma riski varmış heralde