Emine_pektas01 Merhabalar arkadaşlar 5 haftalık gebeğim 🤲 ve bugün hafta sonu olduğu için eşim ailesiyle beraber piknik yapmaya çıktık yolumuz biraz uzun oldu arabada uzun kalmakta bi sakınca var mıdır acaba benım gibi yerinde durmayan oluyor mu 😬😬😬
Bebekliannee Emine_pektas01 son ay olsa neyse de 5 haftalık . Kimi o haftada hamile olduğunu bile bilmiyor. 5 haftalıkken İstanbul’dan Şırnak’ğa yolculuk yaptım. Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna nerdeyse.
berceste5155 Emine_pektas01 doktor yasaklamadıysa bir sakıncası olmaz 6 haftalık hamileyken samsundan niğdeye gitmiştim
Semaaaa1 Emine_pektas01 1bucuk saatte bi durup inip 10 dkka falan yürüyüş yaparsanız sorun olmaz. Genelde doktorlar uzun araba yolculuklarını sevmiyorlar. Bana doktorum bu şekilde söylemişti. İlk istanbuldan antalyaya tatile gitmiştim. 6 aylıkken bi paris tatilimiz olmustu. Hep bu şekilde yürüyüş yaparak geçirdim. İlk aylar zaten tehlikeli birşey olmaz diyenleri anlayamadım.
Emine_pektas01 arirangg arirangg melikedelibas Bebekliannee berceste5155 Teşekkür ederım arkadaşlar hepınıze çok şükür bir riskim yok elhamdulillah sadece 5 ay önce bi düşük yaşamıştım ama elhamdulillah doktor her hangı bir sorunum olduğunu soylemedı elhamdulillah Rabbim korusun inşallah hepimizde yavrularımızı
melikedelibas @Emine_pektas01 6 haftalık hamileyken bursadan artvine gittim bacım riskin yoksa hiç bisey olmaz Allahın izniyle 🤲
Dorukkusumm Emine_pektas01 benim doktorum riskim olmamasına rağmen izin vermemişti 15.haftadan sonra gidebildim onda da 2 saatte 1 15 dk yürümek şartı ile.
gokce66 Emine_pektas01 5 haftalık gebeyken Artvin’den Tekirdağ’a haritanın bir başından bir başına tabi otobüs ile , ordan da Antalya’ya gittim hc bise olmadı 😂😊
Ays19Ays Emine_pektas01 ben şehir dışına gezmeye gittim o kadar yürüdüm ettim yokus çıktım indim bişey olmaz riskli bi gebeliğiniz yoksa sonuçta pamuk ipliğine bağlı değiller🤭🤭
Sevvl Emine_pektas01 bana yasakladı canım tatil planı yapmıştık kalp atışını bi duyalım acele etmeyin dıye doktor kızmıstı
seyma9188 Emine_pektas01 Ben 6 haftalık hamileyken Siirtten iskenderuna gittim çok şükür hiçbir şey olmadı.Tam 10 saat yol çektim😁 Doktor bi risk durumun var dediyse tabiki dikkat etmekte fayda var risk yoksa sıkıntı olmuyor Allahın izniyle 😊
Derya_gumus Emine_pektas01 bende o haftalarimda istanvuldan canakkaleye gittim ve bircok yerede gittim risk yoksa sakincasida yok
Angelmom_ Riskli bi durumunuz yoksa sakincali olmaz bende hamileligin ilk baslari cok yolculuk yaptim, sadece arabada tumseklerden yada cukur yollarsan gecerken fazla siddetli arabayi sarsmamaya ozen gosterin nolur nolmaz