Yenianne66 Laliinnvanilya hahaha ne güzel bizim maalesef öyle bir imkanımız olmuyor şuanlık kendi evimize geçebilirsek olur 🤭
Neslihan37_ Yenianne66 adanalilarin meşhur bir kebap yani sogan mezesi var kaynanadan öğrenmiştim airfry da soğan ve biber kozledim nar ekşisi zeytinyağ tuz pul biber ile karıştırıp salata gibi yiyorum önceki günden de bazlama yapmistim eş nöbetçi bebekle tekiz
Yenianne66 Tugceasel21 bitmiyor bu durum sıkıyor valla artık nasıl geçiştireceğini bilmiyor insan fikir verende yok hep kendim karar vermeye çalışıyorum
Tugceasel21 Yenianne66 aynn oyle mecbur farkli biseyler yapmak zorundayim kizim var 1 bucuk yasinda oda yesin tatsin diye ama hergun ne pisircegimi bilmiyorum gerçekten
Zynpmeva Yenianne66 misafirim olduğu iÇin, yayla çorbası, kuru fasulye, et sote, sarma ve kuru dolma, pilav, havuç tarator ve normal salata. Tatlıya halim mecalim yok 🥺
egeninincisii Yenianne66 Yapınca fazla yapıp buzluğa atıyorum, içini de fazla yapıp buzluğa atıyorum, diğer sardığımda iç hazırlamakla uğraşmamış oluyorum 🤗