Dorduncu Son günlerde beklemek de zormuş ha geldi ha gelecek diye. Ama hala bir belirti yok. Sizler neler yapıyorsunuz doğumu başlatmak için.
Alp24677 Dorduncu bendede hiç belirti yok maalesef, çök kalk egzersiz yapıyorum hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum fazla düşünmemeye çalışıyorum artık, ha geldi ha gelecek diye yoğun düşününce stres yapıyorum 39+2
Mavisperi Dorduncu keşke benimkide az dursaydı 35haftda geldi bir edemedi yumurtaliginin bir düşmemiş kalbinde ufurum var 6 gün yoğun bakim40 günlük oldu goguslerim mahvoldu emsin diye uğraşıyorum sagiyorum çok kötü bir psikolojideyim
Suhedaaakk Dorduncu 41 haftaya doğru yol alıyoruz ama beyefendi hala gelmek istemiyor salı gününe kadar bir belirti olmaz ise sezaryen olacağım yavruşum kanala inmek yerine tekrar yukarıya çıkıyormuş oda biliyor anasının karnının ne kadar güvenli olduğunu 🌸😂
Gezgin01 Dorduncu al benden de o kadar 38 olduk gelmiyor beklemekte çok sikici sağlıkla gelsin artık gelsin😂
Dorduncu Alp24677 bende aynı şekilde akışına bıraktım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah bebişler
Dorduncu Mavisperi Allah şifa versin inşallah bebişler gücünü anneden alır siz ne kadar güçlü olursanız oda o kadar çabuk iyileşir dualarım sizinle