88h99 Kızlar bugün 30 haftalık oldum bu günden sonra ne yapmam lazım yürüyüş sıklığı egzersiz ya da önerileriniz nelerdir bende sırt ağrısı çok var sadece o kadar şuanlık
Aleynaerayy22 88h99 bende de şu sırt agrisi arada bi geliyo ölüm gibi 🤦♀️ Sadece sağ tarafım agriyor bide ben her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum bol su iciyorum
cansualisa 88h99 28+6 yımmm kızımda 30. Hafta da yürüyüş yapıyordum böyle pazar market çok gezerdim çantasını hazırlamıştım 😂😂 oğlum da 10 gün snra başlarım inş😂
girl_boy_annesi 88h99 bizde 33 haftalık olduk ben 30. Haftada 2 gün üst üste 30 dk yürüdüm nst de düzenli sancı çıkınca bıraktım 36. Haftadan sonra yürümeyi düşünüyorum erken doğuramayak kendimizi 😅
cansualisa 88h99 bence başlayın zor oluyor ev işi yemek kendi temizliğimiz koca vs derken onlar da detay isteyen konular yıka kurut ütüle ayır dolabını hazırla et benim 15 inde munaemmm var ondan sonra baslıcammm kuzum çok rahat oluyor kızım 38 de gelmişti mesela ne olur ne olmaz.
Remziye2121 88h99 ben de bu gün yıkayıp ütüledim dizdim dolabını çantayı da hazırladım aradan çıksın dedim ne olur ne olmaz hazırda dursun 🥰
88h99 girl_boy_annesi bende erken diyorum yürüyüş için ama etrafındakiler hayır yürü diyor bende bilmiyorum napacam zaten günlük hayatımda aktifim aslında ama bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂
mimar_anne Canım bol su ve yürüyüş yapabilirsin hafif tempolu 36 dan sonra normal doğum düşünüyorsan squat vs yapabilirsin 34 de hastane çantanı ve bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyebilirsin benim planım o yönde ☺️ 31+1 im bende