Elifgg Meyrik sevi bebe yıkanabilir göğüs pedi aldım 6 lı. Kullanan yorumları olumluydu. Bir araştırın derim.
Mavi11 Meyrik onu bilemem ama al bir paket dursun sonucta ilk doğumda sütü gelmeyip 2.de gelen de var tam tersi olanda var sıralama ile alakası yok
Gzdeee11 Meyrik ben bir kutu e bebekten almıştım ilk doğumda pek kullanmadım ama 2.doğumum olucak inşallah yine de ne olur olmaz diye koyucam birkaç tane çantaya alıcaksanız da bence çoklu paketli satılanlardan almayın
Aysershn44 Ben ihtiyaç duymuştum çünkü akıyor az da olsa çok da olsa o görüntüyü sevmiyorum kıyafetlerimde bir yere gittiğimde vs bence yedekte dursun bir paket 💕
prematureannesi_ Meyrik baby mom jelli kullanıyorum göğüslerim acıyor emzirdikten sonra takıyorum iyi geliyor özellikle göğüs çatlamaya meyilliyse kesinlikle tavsiye ederim hem göğüs kalkanı kullanıyorum akan sütleri biriktiriyorum sonra da ped takıyorum
Meyrik prematureannesi_ ya evet bende ilk cocugumda onu almıştım çok memnun kaldım saolun en iyisi bende alayim
cansualisa Meyrik evet kuzu kurtarıcı habire ıslanır yoksa tişört mişörttt yetiştiremezsin al yapıştır tak rahat et😂