Ada3636 Kizlar 8 haftalik hamileyim rüyamda mavi mavi giyinmiş bir erkek çocuğu gördüm sizce doğru çıkıyormu yaşayan varmii
Beyza038 Ada3636 ilk oğlumda rüyamda erkek olduğunu görmüştüm ve doğru çıkmıştı şimdi 2. ’ye hamileyim basından beri erkek çocuk görüyorum doktor kıza benziyor dedi en son rüyamda detayliya girmişim ve erkek diyorlardı biran önce netleşse.😀
2prenses1prensannesii Ada3636 bende kızlarımda hamileliğimin ilk zamanları kucağımda kız çocuğu görmüştüm doğru çıkmıştı bunda da daha hamileliğimi öğrenmeden erkek bebek görmüştüm öğrendikten sonrada erkek bebek gördüm ve çıktı 👼💙☺
Ebbruc Ada3636 ben hamileliğimin başlarında erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm kız hissetmeme rağmen , oğlum oldu ama alakası var mıdır bilmiyorum
efeninannesiii_ Ada3636 şuan şoktayım bende cinsiyet öğrenmeden önce mavi tulumu erkek bebek gördüm yüzü halaa aklımda ve oğlum olacağınız öğrendim 🥳🥳🥳😂😂😍😍
Ada3636 Beyza038 mesela bende 1.bebegimde erkek miydi kizmiydi anlamadım tam böyle arkası dönük kel bir çocuktu meğersem kızmış o bilmiyordum cinsiyeti ne rüyamda ama suanki hamiellgimde böyle mas mavi elbiseliydi ya çok ilgimi cekti
Yusufvolkan Bende hamileyim ve cinsiyeti öğrenmeden önce rüya gördüm mavi elbiseli esmer ve sonrasında erkek olduğunu öğrendim rüyam çıktı
Ada3636 Yusufvolkan evet ya benimde böyle mavi bere mavi elbise bide ondan önce kızım var ona benziyordu sarişindi
Historiceee Hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce mavi gözlü erkek bebek görmüştüm rüyamda eşime anlatmıştım hatta bebeğimiz erkek 💙
Ada3636 Bir kızım var meyvesini tatdim şimdi de bir erkek evladı onunda meyvesini tatmak ister her insan
Esmay Ada3636 cinsiyetini öğrenmeden rüya gördüm doktorum ultrasonla bakıp cinsiyeti erkek diyordu bikac gun sonra gittiğimde oğlum olcacagini ogrendim💙🍼👶
raabiia Ada3636 ben ilk hamileyken rüyamda erkek bebek görmüştüm ve oğlum oldu, tekrar hamileyim eşim rüyasında kız bebek görmüş cinsiyeti öğrendik geçen hafta kız bebek çıktı😇
entnr Ada3636 ben hep kız bebek gördüm pembe pembe giydirdim, herkesin tahmini erkekti benim kız ve 2 hafta önce öğrendim ki oğlum olacakmış💙😁
Usnac1995 Ben bekarken bile hep oğlum olacağını görürdüm . Kız bebek hiç tahmin edemiyordum ki oğlum oldu zaten 😂 hamile kaldığımdan beri erkek olacağına emindim hep.
Milkkk Ada3636 canım bende 7. Haftamda rüya görmüştüm erkek bebeğine hazırlık yapıyordum rüyamda çıktı cinsiyeti erkekmiş . Anneye ayan olur derler .