Seyma0323 Heralde hafif enfeksiyonun var canım, bol bol su iç ve iç çamaşırını sık değiştir doktor sana ilaç verecektir. Gebelikte çok oluyor ben 4 kez oldum
sinoli Seyma0323 Enfeksiyon vardı geçenlerde de ama geçmiyor maalesef fitil vs. kullanmıştım çünkü, Teşekkür ederim ☺️
sinoli Bebekdelisi Evet bir ara çok kötüydüm 1 ay önce falan grip gibiydim serum falan yemiştim, sağlık ocağında ki verdiğim kanda da enfeksiyon çıkmıştı.
Bebekdelisi sinoli o zaman onun netıcesı olabılır ⅔ gün sonra tekrar isteyebılır vucud dırencle atar dıye cok yüksek dgıl
Bilgeyumuk Kan değerlerin önemli değil canım gebelikte oynayabiliyor benim de öyle çıktı doktor önemli değil dedi
sinoli Bilgeyumuk Salı günü gideceğim doktora bakalım artık, enfeksiyon gebelikte geçmiyor zaten anladığım kadarıyla.
Bilgeyumuk sinoli idrar değerlerinde enfeksiyon çıkmış canım kan değerlerin sıkıntılı değil ama idrarda ki enfeksiyon gerçekten kolay geçmiyor
Bilgeyumuk sinoli her tuvaletin geldiğinde çık tuvalete en azından idrar yoluyla atarsın enfeksiyonu birde 3 Lt su iç en az