brcnerdgn Mommm03 günaydın ben arayıp sorduğum da bana 5200 normal 5800 zorunlu sezeryan için fiyat verdiler.fakat ocakta zam gelecekmiş🤦🏼♀️
Esrannee Mommm03 bende 2 gün önce sordum doğum yapıcam sezeryan 5800 fiyat verdiler mecburi sezeryan fiyatı
Mommm03 brcnerdgn ocaktan sonra kaç kere zam gelir Allah bilir gecen biri kaynanama demiş 7000 die ondan sordum buraya sizde oraya mi gidiyorsunuz
brcnerdgn Mommm03 evet bende oraya gidiyorum Esra günay doktorum.yok daha 2 gün önce aradığım güncel fiyatlar bunlar.ama isteğe bağlı sezeryan fiyatını bilmiyorum😊
Mommm03 brcnerdgn 7000 duyunca devleti düşündüm😂 bakalım ocaktan sonra ne olacak sizin doğum ne zaman
brcnerdgn Mommm03 bende bir kere tuzla devlete gittim fakat gittiğim doktordan memnun kalmadım devam ettim yine özele.nasip olursa Mart başı görünüyor sizin ne zaman 🤗
Mommm03 brcnerdgn Benimde martn 17si gözüküyor bakalım bn tuzla devlette gttm orada ezgi die doktor var çok beğendim ama randevu alinmio
Bebikkcik brcnerdgn ben seylan tapan kontrollüydüm ama doğumuma yetişemedi o yüzden nilüfer de yaptım doğumumu
Mommm03 brcnerdgn amin inşallah hamile olan anneler hayırlısıyla kucaklarina alsın inşallah evladı olmayana rabbim hayırlı evlatlr nasip etsin inşaallah