BIRAZ UZUN OLACAK KIZLAR k.bakmayin
Simdi ben ilk hamileligimi öğrendiğimde sürekli rüyamda kendimi beyaz elbise giymiş bi şekilde mezarlığın içinde koşarken görüyordum ve mezar tasinin arkasına saklaniyordum, Biri beni kovaliyormus ama o kişiyi görmüyorum tabi. Ve neredeyse bi kaç gün sürekli bu tarz rüya görmüştüm en son elime bebek veriyorlar 1 kolu kedi kolu ve kolumu tırmalıyordu diğer kolu sağlamdı ve teyzem rüyamda acaba çocuğun engelimi olacak diyordu bende Allah korusun Bismillahirrahmanirrahim dedikten sonra kolu düzeldi. Ve sürekli rüyamda kiz bebek erkek bebek veriyorlardı bana. En son uyandım ve dedim ki hiç umudum yok bence ben düşük yapacam dedim. Sonra eşim rüya gördü rüyasında yılan beni sokmaya çalışıyormuşmus ve beni sokmuş eşim demiş ki sen ne yaptın benim eşim hamileydi çocuğumuz olacati demiş ve uyanmış korkarak bana anlattı ve diğer günü ben düşük yaptım..😞😞
Gelelim aradan 2 ay geçti. Ve şuan adetim 2 gün gecikti ben yine rüya gördüm bu kez güzeldi ben yine mezarlık içinde değilde yolda yürürken mezarlığın içinden geciyim de yolum kisalsin diyorum ve o mezarlık kapısından yaşlı bi adam üzerime doğru yürüyor beni engelliyor mezarlıktan gitmemem için ve ben de yolumu uzatıp başka yerden giriyorum ve bana rüyamda beta hcg 10.59 ile hamilesin diyorlar bi uyandım bu kez yüzüm gülüyordu ve diğer günü eşim de rüya görmüş bana anlattı diyor ki rüyamda elimde 3 tane civciv yavrusu vardı ve bi baktım karşıda yılan var bana doğru geliyor bende hemen elimdeki yavru civcivleri korudum sakladım diyor ve yılan eşime bakarak konuşmuş Korkma ben başka yılanlar gibi o yavruları yemek için gelmedim demiş ve bisey yapmamış.
Demem o ki eski gördüğümüz rüya ve şimdi ki rüya arasında tek fark artık ne yılan olumsuz ne de ben mezarlıktan geçmedim sizce bu bi işaret mi adetimde 2 gün gecikti hamile arkadaşlarım ne olur dua edin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻