Hulyasezer Baharshin bende maalesef kendımı oyle buluyorum yatakta bazen ınsallah bısey olmaz ama suanlık en rahat pozısyon o bende 28+3 üm uykular haram
teacherozlem Baharshin ben de 30+4 günlük hamileyim ve sırt üstü de yatarken buluyorum kendimi bir şey olmaz
esra6338 Baharshin Uzmanı diyor ki “sakin ol şampiyon vücuduna güven. Risk olabilir ama vücut kendisi için en doğru olanı seçer. Rahat ediyorsan uykunu bölüp de sola dönmek zorunda değilsin” 💙
emirtosveannesi Baharshin rahat edebiliyormusunuz gerçekten ben çok rahatsız oluyorum sirt üstü yattığımda kasiklarima sancı giriyor sanki
mimar_anne Bende 31 haftalığım bende de oluyor canım vücut kendini nasıl rahat edecekse o şekilde ayarlıyor istemsiz ama korkma bir şey olmaz devamlı olan bir şey değil sonuçta
Selen_kck Ben doktoruma çok yeni sordum bunu :) istemsizce uykuda tabiki dönebilirsin sırt üstü ama zaten çok uzun süre öyle rahat yatamayacağın için sorun olmaz dedi yani tüüüm gece sırt üstü hakkaten yatamıyorum saat başı pozisyonum değişiyor 😣
Baharshin Selen_kck benimde omuzlarım ağırdı artık yan yatmaktan hamileliğin en zor kısmı bu sanırım 😌
esra6338 Sakin olun hiç bir anne kendi bebeğine zarar vermez. Vücudunuz o bebeği korumak için gereken herşeyi yapıyor zaten kendimizi gereksiz kasıp strese girmeyelim yeter💕
Baharshin emirtosveannesi Yok en çok öyle rahat ediyorum saga sola yatmaktan omuzum kopucak artık çünkü