Mhande Kızlar adet 2 gün gecikti ama adete 6 gün kala ve 3 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı sizce sonra böyle gecikip pozitif olma ihtimali var mı elimde test yok o yüzden yarını bekliyorum heyecanla 🤲🏻🤲🏻
Mhande Adarinannesi Ya ilk gebeligim zaten kürtajla sonlandı kanamam vardı zaten düşüm yapmıştım doktor onda bana geç döllenme demişti ya yine aynı şeyi yaşarsam insaAllah Rabbım bu kez kucağıma almayı nasip eder eger varsa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Adarinannesi Mhande geçmiş olsun insallah vardır rabbim nasip etsin annelik duygusunu bu sefer gec dollenme olabilir bende de olmustu merak etme kafana takma bunlari strese sokma kendini elbet rabbim nasip eder❤️🙏🏻
Mhande Adarinannesi Allah senden binlerce kez razı olsun canım benim Senin De ne dileğin Varsa onu versin insaAllah Amiiinnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Ceyda3578 Adarinannesi merhaba geç döllenme kaç gün sürdü ben çatlatma iğnesi vuruldum iğnenin 15 günü ya kanama olur yada gebelik ama 25 gün oldu bugünde kan verdim negatif çıktı bir umut acaba geç döllenme mi oldu
Adarinannesi Mhande canimsin❤️üzülme sürekli kafana takma ve acele etme sabret elbet rabim nasip eder geç döllenme olabilir en önemlisi stres yapma belki de şuan hamilesin bebeğini üzme annesi 😘hayırlısı ile yarın bana da haber ver testin sonucunu🙏🏻
Mhande Adarinannesi Rabbım evladını sana bağışlasın kuzum benim 😊🤲🏻❤️ Haklısın askm stres yapmicam valla hersey olacağına varır yarın sana direk yazacam kuzun🤲🏻❤️❤️
Mhande Zehross03 Hiç sorma bebegim ya yemin ederim sabaha kadar wc gidip durdum hep bakıyorum acaba adet oldum mu olacam mi diye sadece beyaz akintim geliyor onuda adet sanıyorum hissedince hemen bakıyorum oh be daha adet olmamışım diyorum ama çok korkuyorum olacam diye insaAllah Rabbım hiçbirimizin kucagini boş bırakmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻