Esra34216 Kızlar sanki regl olacak olursun karnında gaz birikir ağrır ya öyle bir ağrı vardı bu gece neden böyle oldu beta hcg 85 çıkmıştı ve testte koyulaşmıştı buraya atmıştım görün diye ama bu ağrı beni korkutuyor😔
patikoo Esra34216 canim hic korkma. Benimde ilk ogrendigimde 1 hafta boyunca adet olacak gibi oyle bi agridiki gece uyuyamiyordum korkudan adet olacagim diye. 2 ve 3. ayimda da ayni sekilde agridi adet gunume denk gelen gunlerde 1 hafta sanci cektim hic korkma cok normal Allahin izniyle birsey olmaz beta 2 gun sonra tekrar baktir
busra14044 Esra34216 normal canım stres yapma kanama vs olmadığı sürece korkma gerek yok bende yaşadım adet sancısı gibi hatta gebeligimi bilmiyordum adet olucam diyordum tutunma ağrısı o sağlıkla tutunsun inşallah 🙏
bendiyebiriii Esra34216 ay ben 4 aylık oldum hala bazı akşamlar kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor. Hatta koşup gidiyorum hemen lavaboya bir şey mi oldu diye. Annelik daha doğmadan korkuyla başlıyor vallahi. Dert etmeyin normal
Esra34216 bendiyebiriii ne bileyim kuzum adet olacağım zaman böyle ağrılarım olurdu ya korktum olacak mıyım diye😔