Beyzabedia Merhaba kızlar uyumayan varsa diye yazıyorum, benim daha önce bir kürtaj oldu şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık ve çok şiddetli bel ağrısı var tekrar aynı kalp durma belirtisi mi var 😔 şiddetli bel ağrısı olması normal mi bilemedim
benimmdunyamm Beyzabedia bebek yerleşiyordur kötü dusunme benimde hamileliğin baslarinfa kasik ağrım bel ağrım çoktu
Honeybunch_07 Beyzabedia Kötü düşünme canım bende 6 haftalık düşük yapmıştım şimdi 21 haftalık hamileyim hâla bel ağrım kasık ağrım var bunlar normal şeyler sonuçta içinde bir can büyütüyorsun vücudun tepkiler veriyon içini ferah tut Allahın izniyle birşey olmaz
Beyzabedia benimmdunyamm inşallah ya rabbim kimseye kaldıramayacağı acıyı vermesin 😔😭 teşekkür ederim
Fdu Beyzabedia Olumsuz düşünme bence. Geçen sene benimde 7 haftalık kaybım oldu kalbi durmuş. Şuan hamileyim 11 haftam çok şükür. Hamileliğimin başından itibaren hem kasık ağrısı hemde bel ağrısı çekiyorum, kanaman olmadığı sürece korkulacak birşey yok.
Beyzabedia İnşallah sağ salim alalım kucağımıza teşekkür ederim sabaha karşı artınca korku geldi birden 😔
Beyzabedia Honeybunch_07 inşallah Allah razı olsun korkuyorum dua ediyorum diğeri 3 aylıktı çok canım yandı ama sonra dedim Allah aldı şimdide rabbim tekrar verdi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım sizde alırsınız