Beriiivan 29102020--- aynıyız ben de 30+6dayım, geçecek inşallah bu günler onları görünce hiçbirini hatırkamayız bile🥹💓💓
29102020--- Beriiivan aynen canım yeter ki sağ salim sağlıkla zamanında kucağıma gelsinler her şey normale döner 💖💖
Bebekdelisi Fatime07 evet cnaım yatıyorum bır ıyı bır kötü sancı olmazsa en güzel saatler ama oldumu kötü
Fatime07 Bebekdelisi Allah şifa versin inşallah sen stres yapma dua et salavat çek rabbım büyüktür 🤲🏻
Sahinur Bebekdelisi sıkmayalım canımızı bende 26+6 dayım.sancı kasılma serklaj ne ararsan vardı bir aydır hastanedeyim çok şükür 28e bir hafta kaldı diye seviniyorum..inşallah daha da ileri haftalarımızı görürüz
Busraah Beriiivan sabahları benimde hafif rahatsız etmiyor ama gece ne ben uyuyabiliyorum ne eşimi uyutuyorum çok sinir bozucu bir durum oda nemlendirici de var fayda etmiyor
Bebekdelisi Sahinur bneımde 28 1 hafta var cnm elhamdulillah beklesınler inşallah sancı 20 düştü oda gün içi ⅔ dedi ama korku tavan
Nazo2 33 +5 haftalık çift yumurta ikizlerimle birlikte uykular haram oldu ve vajinamda olan kemik ağrısından hiçbir şey yapamıyorum