ilayda04 34 haftamdayim anneler bebek yorganı ve yastığım kaldi sadece ama nedense her mağazadaki yorganlar bana ince geliyor biraz daha dolgununu nerde bulabilirim önerebilirmisiinizz
1Gunes ilayda04 kendiniz yaptırabilirsiniz aslında güzel pamuk bir yorgan benimde annem çeyizimde yaptırmıştı bebek yastığı yorganı.
senanurkesmen ilayda04 ben e bebekde via dante diye bir markanın yorgan ve yastığını aldım çok güzel tavsiye ederim
Esilyam E bebekten aldım bebek yorganları kalın olmuyor zaten küçük kardeşim var babam özel diktirdi arkadaşına oda kalın deildi (daha sıcak olsun derseniz flanel yorgan alın)
Havisinannesi2023 Benim dogumum ocak sonu olacak Allahin izniyle ben beşiğe battaniye seriyim birde üstüne sererim diye düşünüyorum yorgan yastık almalı mıyım ya da kaç aylıkken kullanmalıyım evim sobalı
Summerwine Havisinannesi2023 yenidoğan bebeklere yorgan,battaniye önerilmiyor.Tog değerli tulumlar oluyor evin içinin derecesine göre giyindirip onunla yatiriyorsunuz.Sizin ev sobaliysa ona göre içini giyindirirsiniz.
Havisinannesi2023 Summerwine teşekkür ederim canım cevabın için yatak sert olur diye üstünde lastikli çarşafı olacak ama battaniye düşündüm küçük olunca da üşür diye birde üstüne düşünmüştüm battaniyeler kalın değil biri nohut battaniye diğeri de onun gibi bu sorun olur mu pek bi bilgim yok da
Denizcmm Yataşın antialerjik yorganını aldık yastıkla birlikte 500 tlydi. E bebektekiler bana aşırı ince geldi bu da çok kalın değil ama gayet yeterli. Yenidoğan da zaten yorgan kullanmıyoruz. Ben zam gelir diye aldım 😬
Summerwine Havisinannesi2023 altına çarşaf gibi yazacaksın olmaz herhalde malum sobalı ev çarşaf sadece soğuk olur.Yine sen doktoruna da danis ☺️
Fadmet ilayda04 yastık almayın iki yaşa kadar önerilmiyor. Bebek yorganları da ağır olmaması adına hep öyle ince oluyor. Battaniyeyle falan da destekleyerek örtebilirsiniz ya da uyku tulumu tercih edebilirsiniz
Armommy ilayda04 önerim yataş bedding uyku seti, aldım mükemmel. Yastıkta yine yataş bamboo, hatta yatak ve alezi de aynı şekilde