Glcnkk merhaba ilk doğumum normal yaptım çokta zor olmadı 1 saat içinde bebeğimi kucağıma aldı Doğum anına kadar hiç ağrım olmadı ama Doğum anındaki 10 dakikalık ağrı psikolojik olarak beni çok etkiledi altatn 3 dikişim vardı 15 gün oturamadım bebeğimi doğru düzgün emziremedim hemen sütüm gelmedi 1 hafta sonra sütüm geldi bebeğim aç kaldı sarılık oldu elbetteki herşeyin normali doğru olan ama psikolojik olarak buna hazır değilsen ve bana göre Alttanda dikişin olucaksa sezeryanda öcü değil aynı şey alttan kesileceğine karından kesilsin ve kendimce çok sorguladım çevremde hiç bir sağlıkçı normal yapmıyor sezeryanda bebek için risk sıfır bence normal Doğumu bilmeyenler ilk Doğum yapıcak Kişiler normal diye tutturuyor ilkini normal yapanda zaten ilkini normal yapmışım niye 2.sezeryan olsun diyor ilkini sezeryan yapanda normal Doğumu bilmedi için çektiği ağrıyıda ağrı zannediyor bunlara takılmayın neyi kaldırıp kaldırmayacağınızı en iyi siz bilirsiniz kendiniz ve bebeğiniz için neyde güven hissediyorsanız tercihiniz ondan yana olsun size Öner’im anestezi olarak epidurali tercih edin Doğumdan sonra odanıza geçtiğinizde uyuşma geçince ağrınız olacaktır epidural olunca onu çıkarmıyorlar ve hemşireler direk ordan ağrı kesici veriyorlar ilk günü rahat atlatıyorsunuz bu sayede bu öneriyi banada doktorum söylemişti ikincisi ağrınız olduğu an ağrı kesici isteyin hemşireler çok ilgili bebek hemşireleri çok profosyonel çocuk doktoru gece uzman kalıyor bebeği sürekli takip ediyorlar sütünüzün yetip yetmediğini takip ediyorlar bana göre önemli detay sizinle ilgilenen hemşireler çok ilgili sürekli ziyaret ediyorlar ameliyathanedeki ekip çok iyi pozitifler çok ilgili ve güler gözlüler güven veriyorlar doktorunuz da dikiş konusunda başarılı ise tamamdır Emin’im öyledir Allahım yardımcınız olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza kafanıza takılan birşeyler olursa yazabilirsiniz