Papatya1997 Gzmslmz ayy aman allahım daha yokmuydu kız senın doğuma kaç haftalıkken aldı 😂😂 seseryandı demı Nasıl durumu ıyı mı
sedamom00 Papatya1997 14 +1 oluyorum canım yok yüz üstü yatamıyorum ki şuan karnım acıyor rahat olmuyor fazla karnım çıkmadığı halde yan yatıyorum 😂😂
Papatya1997 Kadmddn 35+3 de 2900 dü doktorum 2800 dıyelım dedı doğumda 3 ü geçer dedı yarın kontrole gıdecegım bır haftada belkı suan tam 3 olmustur senınkı kaç kılo
Papatya1997 sedamom00 gebelıgı ılk ogrendıgım günden berı yatmıyorum tuz üstü KESK’e dıyorum yatsaydım 😂😂
bir_pasa_annesi Papatya1997 cuma günü cnm sezaryen oldum doğum güzel geçti de ama 3 4 gündür ağrım var yatıp kalkarken Zorluk çekiyorum bu biraz zor oldu ilk oğlum böyle olmamıştı
Papatya1997 bir_pasa_annesi ayyy Allah analı babalı büyütsün sağ saglım büyütürsün ınsallah Bende sezeryan sonrası Ağrı’dan çok korkuyorum
bir_pasa_annesi Papatya1997 amin inşallah kuzum bende bu kadar olacağını zannetmiyordum ilk oğlumda hiç ağrım yoktu bunda oldu ne olduysa
Papatya1997 bir_pasa_annesi belkı eskı dıkıs yerınde agrıyordur ıkısının agrısı bırbırıne karısısıyordur 🥺
Seyma0323 Bende 35+0 oldum 2 gündür adet sancım var ayni düzeyde yani şiddetlenmiyor, belimde ağrıyor halsizim heralde sona doğru geldik diye artık yorulduk😞 Daha artık dayanamadığım için bende 38. haftamda planlı sezeryan olmaya düşünüyorum
Papatya1997 Seyma0323 doktora ne zaman gıdeceksın Doktoruna bunları söyle erken gelme rısklı varsa cıger gelıstırıcı falan yapar 37 ye kadar dayansın bebısın
Seyma0323 Papatya1997 Ben daha cuma gunu gittim herşey yolundaydı, bu cuma gunu tekrar randevum var canım. Ağri baya azaldı canım