SultanYenihan
Merhaba anneler
Herkesgibi bnde aca birgün diyordum ve oldu kızıma kavuştum 🤗
Salı günü kontrolumuz vardı ve kızım hala kanala girmemişti dönmemişti ne acılma ne sancı hic bir sey yoktu dortor detaylıya girmemi iste bir bakalım daha kalabılecek mı rahat nefes alıp verebilşyormu dedi sorun çıkmazsa bekleyelim dedi normal için 39 haftamdaydım çümkü
Dataylıya girdim dr bi sorun yok durabilir dedi güldü kendi dr gösterdım sezeryan yapalım dedi kabulettim persembeye gün aldık sabah 7 de gelin dedi öyle bir gun beklemek daha zormuş 🤗 neyse persembe gunu de dünya kız günüymüş hiç bilgim yoktu bn hep 10/10 olsun istiyordum ama olmadı
Neyse o gun gittik hastaneyr toğrafcımız geldı oda süslemecimiz hersey hazır ben nat deyım serum falan kapı çaldı geldıler aedyeyle o an başladı bnde korku ağlama panik bütün duyguları yaşadım eşim ortalarda yok onu göreyim öyle alın dedim beklemeyiz dediler onu göremeden girdim artık mecbur
Oturdum anestesi uzmanı geldi çok ilgili pek iyi çok sempatıkler hiç acısını bile hissetmedim epidural oldum bu arada acı agrı hiçbi şey normal iğneden bile az acıdı emin olun bian ayaklarım ısındı etkisini gösterdı herse babayı soruyor panik atak var giremeyecek dedim beninyatırdılar ebe geldi dr geldı dr öprrek basladı bi baktım esim geldı süprz yaptılar fotografcımla dr muhene yapcam daha baslamıyorum dedi ama baslamıs bile sallandımı hisset bi şeyler bastırdıklarını bıle acı. Felan yok hup boşalıverdı bisn atıverdıker karnıma kızımı kordınunu keser kesmes bir ses allahım kıcını yırtıyor 🤗 dr bak kızına diyor aynı bn gibi diye. Bn ağlamaktan anlamadım bi şey muhtesem bi şey ya anlatılmaz yasanır sonra temızleyip yanımıza getirdiler burcu burcu kokuyor öptüm kokladım babamız gidiyor geliyor kucucuk burnu var dıyo ultrosonda bi burnu çıkıyordu kocaaman en cok burnunu merak ediyorduk 😂😂
Neyse bu arada kalbınde parlaklık vardı tek olunca korma demişti doktrumuz gayet saglıklı bi şekilde dığdu
Bebek gitti bni de indirdıler 10.05 de kızım doğdu bnde 10.40 da odaya alındım hersey iyi süt dsha gelmedi mama verdik sarılık olmasın dıye
Beni muhaneye geldı ler canımdan can gitti sezeryanın en. Zor kısmı oymus karnıma bastordılar pis kan cıksın dıyr ama nasıl bagırdım nasıl anlatamam öyle bi acı yok herkrste degışir tabi hemen aggrı kesıcı yapıldı biraz hafıfledi bi zor yanı da ilk kalkıs zor oluyor kafam döndü zor yürdüm ama hemşiler hep yardım ettı yavas yavas gazım içinmecbur yurkmem gerekti sonra sonra kendım kaltım iyi oldu rahatladım gece 2 saate yürğdüm kendım kaltım agrım olmadı ertesı gün cıktık şükür kendım klkıp yuryyorym artık evimize geldık kızımı yıkadık kendım yıkandım bn kendım klkıyorum artık gectı
KıZım ultrosonda 3800 çıkıyordı 3600 doğdu çok şükür saglıklı
Sezeryandan kormayın begegı riske atmayın diretmeyin normal dıte bebek için nasılsa o sekıl ilwrlşyor bız dogumda anladık kordonu kısaymış ve o yuzden dönmemiş bebek normal olayacakmıs yanı
Çok uzun oldu allah herkesi kVuştursun sagsalım
🤗