Melismelo  Aynısı serce parmağının ordada var ailede kimsede yok ama
Zmraemr Melismelo hemanjioma benziyor.Belli bir yaşa gelince tamamen geçiyor yigenimin başında vardı ablam da doğum lekesi çilek zannetmisti biraz büyüdü kanama olunca hemen gitmek gerekiyodu başta olunca şükür sıkıntı olmadan geçti.Doktora gösterin mutlaka
Smyye1B Melismelo Yegenimde böyle dudağında leke ile doğdu . 4 yaşında şimdi silindi ama ağlayınca beliriyor ☺️
Zmraemr Hatta seneler sonra öğrendik ki annemin karaciğerinde de bu hemanjiom varmış ,herhangi bir sıkıntı yok çok şükür
Melismelo Smyye1B hayırlısı olsun ozaman umarım silinir, beni rahatsız etmiyor ama belki ilerde kendisi beğenmeye bilir diye düşünüyorum🙈
Zmraemr Melismelo hangi doktora gitmiştiniz ?Kalp ve damar cerrahisi daha iyi biliyor .Geçiyor bu arada ama olabilecek tehlikesi varsa da bilmiş olursunuz
Melismelo Zmraemr cocuk doktoruna gitmişdim kilo kaybı olmuşdu hastanede diye gitmişken onuda sormuşdum ama pek ilgilenmedi gibi kan nasıl toplarki birşey carptı felan desem sonra oldu desem neyse🤷♀️
Zmraemr Melismelo dudakta hemanjiom derseniz Google benzer görseller var bebeklerle ilgili .Bilemediği için öyle demiş sanırım