YamurKoerErkan Kusmak Doğum belirtisi olabilir mi ? 39+3 günlüğüz ve acayip miğdem bulanıp kusuyorum😒birazda ağrım var belimde
deletedmom507 YamurKoerErkan olabilir canım takip et bi arkadaşım da öyleydi zehirlendiğini sanmış meğer doğum başlamış
asoplavix Ya arada bir ben de kusuyorum ama yeni Doğum yapmış arkadaşım stresten kusuyor olabilirsin farketmiyorsundur dedi
YamurKoerErkan asoplavix bilmiyorm yanlış değilse ben Doğum belirtisi olarak okumuştum kusma ishal vs gibi acayip hareketli birde bebişim 🤔
Oznr Son günler kusmak dogum belirtisi olabilir. Ablam da boyle olup korkmustu doktordan bebekle cikti doguma aldilar hemen yani
Baharun2 deletedmom351 canısı bende bi saattir adet sancısı var midem bulanıyor böyle bel çevremde ama hafif böyle 🤧 öyle mi başlıyo acaba doğum 🤧
YamurKoerErkan Baharun2 keşke bir bilsek nasıl başladığını ne zaman geleceğini böyle beklemek hem sıkıntı hem stres yapıyor uykular felan kaçıyor 🙏 Rabbim sağlıcakla kurtarsın hepimizi inşallah
deletedmom351 Baharun2 Son haftalar da görülen kasık ve bel ağrıları düzenli olmadıkça yalancı sancıdır yalancı sancı da Doğuma az kaldığını gösterir düzenli mi değil mi ona bakmak lazım
YamurKoerErkan deletedmom507 su veya kan gelmesi gibi hiç bir durum yok ama sadece belimden bacağıma kadar arada ağrılar giriyor 🤔