Yares611 Merhaba, 16 haftalık doğum iznindeki sürede her ay düzenli maaş alıyor muyuz özel sektörde? Benim yaklaşık 1 yıl çalışmış olucam. Ek olarak süt ücreti vs ek bir para da mı veriyor devlet?
zeynepmom34 Yares611 bende migrosta çalılıyordum alıyoruz diye biliyorum 35 milyara yakın migros veriyordu
iremcannn1907 Yares611 doğru anladıysam eğer iş yerinden maaşınızın devam etmesinden bahsediyorsunuz? Hayır normal şartlarda maaş almazsınız. Çalışmadığınız 16 haftanın ücretini sgk tarafından alırsınız, rapor parası olarak. Günlük ücretinizin 3/2sini
Yares611 zeynepmom34 ay ay maaş olArak verdi mi maaşınızı, yoksa toplu mu verdi? 35 milyar maaş dışı mı aldınız bir de?
Yares611 iremcannn1907 teşekkür ederim, kredim var şunun için soruyorum acaba her ay sonu maaşımı alabilecek miyim? Yoksa 4 ayın sonunda toplu para olarak mı yatacak?
Brcnbltky Yares611 Çalıştığınız yerin muhasebesi ile görüşün onlar aylık olarak yatırılsın diye sisteme girerse aylık olarak alabilirsiniz.
iremcannn1907 Yares611 raporunuz bitmeden alamazsınız malesef. Rapor da doğum öncesi ve sonrası olarak yazılıyor. 8’er hafta yani. Siz yine muhasebenizle bir görüşün