Mehtap1905 Kizlar 11 haftalik gebeyim yemek yiyince midem taş gibi oluyo. Yarim saat sonra sanki gene bayilio gibi oluo midem değişik hissediyorum böyle durum yaşayan var mı? Ne yapsamda rahatlasam bilemedim. 2.gebelik ilkinde böyle olmadım hic🙄😔
Rabia04_09 Mehtap1905 ay bende aynı haftadayım dengesiz mi yiyoruz ne yapıyoruz bazen nefesimi kesiyor normalde bu durumu ilk hamileliğimde 6.aydan sonra yaşamıştım şimdi niye böyle oluyor bende anlamıyorum
Mehtap1905 ddilaraas mahvedio beni çalışıyorum zaten ogretmenim hareketsiz değilim ama bu ilk aylardan hazimsizlik bu mide bayilmasi beni mahvedio😔
Mehtap1905 Rabia04_09 aynen oyle bebek büyüdükce olur normalde şimdiden boyle yasamamiz ne kadar normal ya çok rahatsız edio yemek yemeye korkar oldum
ddilaraas Mehtap1905 bende öyleyım nefesımı bıle kontrol edemıyorum adam akıllı bısey yemıyorum mıdem mayısıcak dıye dondurma yıyorum bıraz eksımesını alıyor ıhlamur ıcıyorum lımonlu bı bardak bunlar bıraz yardımcı oluyo ama doktordan ilaç isticem bence sizde öyle yapın eziyet cekmenın mantıgı yok🫠