Kızlar ben hem özel hemde farabi kontrollü olarak gidiyordum ama bni 35 . haftam ’da farabideki doktorum sezeryana alamcagni daha teşekküllü hastanede doğurmam gerektiğini söyledi takibi bıraktı çünki ilk doğumum gebze yüzyıl da olmuştu sezeryan dikişlerim de oluşan efenksyon ölü dokular hep kesilerek temizlendi icini açtığım da ne ile karşılasicam belli değil daha tecrübeli bir hastane olmasi lazm dedi. özeldeki takiplerim derman daki duygu hoca da yapıldı ama derman da doğum yok bu yüzden doğuma yüzyıl da ve ceyhun hoca giriyor 3 gün önce zeynep kamile gittim kontrole bebek 1 hafta geriden geliyor bunu biliyorum ama hastane bu konuya çok takıldı bna yatış verdi 3 gün zeynep kamil de perinatoloji bölümünde kaldım sonra zor zahmet tedavi red formu imzalayarak çıktım çıkarken 1 hafta sonra tekrar gelmen lazım zaten istesen de artık bu hasta den sonra kolay kolay hiç bir hastane seni kabul etmez dedi. Devletten ciddi anlamda korktum üstelik çayırova da yaşıyorum 1 çocuğum var eşim her gün nasıl git gel yapar bilmiyorum kafam çok allak bullak oldu sizce ne yapmaliyim 😔😔😔