Merhaba kızlar. 38+1 haftalıkken öğlen saat 2 de sancılarım başladı ama çok duzensizdi 1-2 saatte bir oluyordu ve çok kısa sürüyordu. Bu arada ilk hamileliğim olduğu için doğum sancısı nasıl bir şey bilmiyorum. Neyse işte sonra gece saat 11 e kadar düzensiz devam etti yarım saate falan düşmeye başladı sonra aniden farkettim ki 5 dk ya bire düştü hemen hastaneye gittik. Ebe alttan muayene yaptı ama cidden kızlar Allah herkesin karşısına merhametli insan çıkarsın o kadar merhametsizlerdi ki eline jöle sürmeden muayene etti beni ve canımdan can gitti resmen ama o şeyi sürünce agrimiyor pek yani gözünüz korkmasın. Birkaç gün öncesinde yine hastaneye gitmiştim 3 cm açılmam vardı ama ilerlememis sadece sancım var ve ebe alttan muayene edince birden suyum ve nişanim geldi. Zaten ondan sonra sancım başladı benim. İlk başlarda her şey normal çok can acıtan birşeyim yok gibi geldi fakat saat ilerledikçe sancı artıyor beni yerimde durdurmuyordu. Aslında sancı grldiginde yürümek nefes egzersizi falan çok iyi geliyor ama beni bı an nst den ayirmadiklari için bunları pek yapamadım sadece arada yalvar yakar zorla izin alıp kalkıyordum ve dediğim gibi ebelerim çok vicdansız di ya biri gelmiş bana diyor ki bende çektim doğum yaptım ama bu kadar abartmadim diyor o sizsiniz bu benim dedim o an benim canımdan can gidiyor bana söylediği şeye bakın hatta bı ara yeter artık çıkarın şu nst yi yürümek istiyorum diye bağırdım başka bir ebe ağzımi acicam artık bu kıza diyerek geldi onlada bı dalastik asla anlamadılar anlayışlı davranmadilar. Ama varya kızlar sancı anında edilen dua kabul olur derler ya ikisi de kendine beddua ettirdi dedim ki inşallah sizde sizin gibi vicdansizlarin eline düşersiniz. Neyse işte bu arada gündüz 11 oldu saat ama bende gelen giden yok açılmam 5 cm sadece. Sancılarım çok fena oldu tabi dayanamıyorum artık. Bu arada hastaneye stajyer öğrenci getirmişler o günde doğum yapan tek benim her şeyi benim üzerimde gösteriyolar ogretiyolar yani o da çok kötüydü. Saat 11 buçuk oldu ben bağırmaya başladım yeter diye o sırada ebe yine geldi sen bebeğin ölsün mü istiyosun da nst den çıkmak istiyosun dedi bana kan beynine sıçradı. Halbuki sadece 5 dk yürümek istedim oturmak istedim diye dedi bunu. Sonra doktor geldi seni açılan sezeryana alıyoruz bebeğin kalp atışı düşüyor dedi. O sırada kapıda eşim ve kayınvalidem vardı onlara da haber vermişler bebeği almazsak 10 dk içinde ölücek hemen alacağız diyip imza attirdilar. Sonrası zaten normal sezeryan süreci 15 içinde bebeğimi aldılar ama haftasına göre küçük dogdugu için kuveze götürdüler. 38+1 de 2300 doğdu. Solunum sıkıntısı ve kanda enfeksiyon çıktı çok şükür ki solunum sıkıntısı geçti şimdi enfeksiyon için tedavi görüyor. Sizce kaç güne çıkar bilgisi olan yazabilir mi ? Bunu sormuş olayım 😂 benim hikayem böyle kızlar şimdi hergun bebeğimize süt sagip götürüyoruz 2 defa da emzirdim çok farklı çok tatlıydı Rabbim bir an önce onu yanımıza getittirsin inşallah. Ve Rabbim herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin ❤️