mom1baby Haftada bitecek demişlerdi gün sayıyordum. Bugün tam 4 kez kustum midem artık hiçbir şeyi kabul etmiyor. Sadece peynir ekmek yiyebiliyorum onu da 1-2 saat sonra kusuyorum. Prilam da kullanıyorum. Su içemiyorum çünkü suyu da kusuyorum ve su içmek çok çok önemli beslenmeyi geçtim susuz kalacak bebeğim..
2022bebeki mom1baby 15.haftada kesildi benim. Prillam fayda etmiyorsa doktorunuza danışıp zofer kullanabilirsiniz 🤗
yanikkozaanne mom1baby canım 26 haftaligiz sabahları hala kusuyorum suyu birdenbire içme serin su olsun yudum yudum iç
Cgdm34 mom1baby canım herkezınkı 12. Haftada gecmex malasef kımınınkı doguma kadar suruyor mesela benımkı 15. Haftamda azalmaya basladı ama 17. Haftamda tamamıyla rahatlamıstım artık☺️
Muyesser23 mom1baby benim çok şiddetliydi bulantılarım 16. Haftamda azaldı 17 de falan bitti hatta 3 kilo vermiştim ilk zamanlar kusmaktan
mom1baby 2022bebeki bir an da mı kesildi? Kimse sorsam bıçak gibi kesildi diyor hiç inanasım gelmiyor benim
Anneadayiozlem Umarım geçer ama ben 28 haftalığım hala geçmedi malesef önceye göre çok çok iyi şükür ama benimde bulantım beni yataktan kaldırıyordu o dereceydi 20 küsürlerden sonra gittikçe azaldı
2022bebeki mom1baby Aynen öyle bıçak gibi🤣 Sok oldum resmen prillami ertesi gün bire düşürdüm birkaç gün öyle kullandim baktim hala bulantım yok tamamen kestim🤞
aysema_01 Ahh ahh 15. Haftadayım kusmaktan mahvoluyorum. Her öğün sonrası kusuyorum. Uyurken bile uykumdan uyandırıyor. İnşallah bir an önce kesilir de kurtuluruz
nazlicsgn mom1baby 17. haftada tamamen kusmam bitti ve prilam bi işe yaramamıştı hatta mide agrısı yapmıştı 🤦♀️doktorum ilacımı değiştirdi verdiği ilaç 5 dk da bulantımı kesti Kusmaktan 8 kilo vermiş hastanelik olmuştum 🤦♀️ ilacını değiştirirsen yemek yemeye başlar kendini toparlarsın
Minikbiranneem Haftada bitti benimde ki doktorun dediğine göre bebek 2 haftalikken bile benim midem bulaniyordu zaten mide bulantisiyla test yaptım şuan 25 haftalik hamileyim ilk 17 haftada 6 kilo verdim 56 ya hamile kalmıştım 50 ye düştüm aynı senin gibi su bile icemiyordum ben de artık hiç içemiyorum diye yemek yerken bi kaç yudum içiyordum ki en azından su gitsin boğazımdan diye 17. Haftada geçti suan 60 kiloyum 🤦♀️🤦♀️ eşime sarılıp o kadar çok ağlamıştım vardır ki ben hiç bisey yiyemiyorum kesin hep böyle kalacak diye ama geçti o geçmeyecek dediğimiz hersey geçiyor güven bana bebeğin için biraz daha sabret sadece
carmellawaldorf mom1baby azıcık daha dayan ben de asla geçmeyeceğini düşünürken 16-17.haftalar arası bıçak gibi kesildi. Çok fazla kusup yemek yiyemiyorsan doktoruna söyle bence serumla destek vermeleri gerekebilir susuz kalmaman için
Omerr_ mom1baby benim de 12-ye 1 hafta kaldi, ben de sabrsizlikla bekliyorum aslında. Fakat yorumlari okuyorumda 16-17 -de bitiyormuş(( moralim bozuldu resmen