Seyhanncan Kızıma Elif doğa ismini koymayı düşündük, eşim çok ısrarcı annemde seviyor bu ismi ama Elif ismine pek ısınamadım ben bi türlü yanında doğa olsun 2 isim olsun dedim burdada bir şeyler okudum aklım iyice karıştı 🙁 sizce nasıl isim
AngeL- Seyhanncan ay benimde eşim elifde ısrarcııı. Bende eğer koyarsam elif gökçe yada elif sena koyucam ama hiç istemiyorum elif ismini
Tugceonur Seyhanncan 19 aylık kızımın adı Elif Alya ♥️ çok severek koyduk çok da yakışıyor eşim taa evlenmeden önce demişti ben hamile kalmadan önce de Ali İmran suresinin okunduğunu gördüğünü söyledi bizim kızımız olucakmis adını Elif koyucaz dedi bende kızımız olursa koyarsın bende yanına bir isim koyarim dedim öyle koyduk
Seyhanncan Minikmucizelere doğa ismine de sıcak değilim zaten 😂😂 hiç bir isim sinmiyor içime nedense 😂
piiremsesinannesiii AngeL- benim eşim de aynı şekilde elif diyip duruyor en son seni doğumuma çağırmıycam yeter artık demiştim şuanlık kapandı gibi konu 😂
Seyhanncan piiremsesinannesiii ahahah iyi olmuş bu 😂😂 aslında kötü bir isim değil ama insan istemeyince istemiyor işte ısrarın ne anlamı var 😂😂
AngeL- piiremsesinannesiii bence bu eşlerin elif istemesi kurtlar vadesinden kalma 😅 yani şahsen benimkinin öyledir diyorum bi ara sarmıştı kurtlar vadisineee 😅 Şaka bi yana kur an da geçtiği için istiyo benimki ama ben o taraflı olmuyorum artık sonuçta soy adını onun alıcak ismini de ben koymak istiyorum
piiremsesinannesiii Seyhanncan aynen ısrar ettikçede sinir oluyorum ve asıl olay da daha bebeğimizin cinsiyeti bile belli değil 😂😂 bu kadar olay belli olmadan oluyo belki erkek 😂
Minikmucizelere Seyhanncan farklı bi şey istiyosundur cok normal🙂 En guzelini bulur icinize siner inşallah 🤗
piiremsesinannesiii AngeL- aynen benim eşimde kurtlar vadisinden dolayı istiyor ama benim etrafımda çok elif var bazılarını hatta hiç sevmiyorum o yüzden istediğim bir isim değil hoş kibar zarif bi isim var soğuğum sevmediğim kişilerden dolayı o isme
piiremsesinannesiii AngeL- ben baya baya bu konuda kendime güveniyorum ikna olmazsa doğumumu haber vermiycem kimliği çıkarttırdıktan sonra gelir 😂
piiremsesinannesiii AngeL- ben kızda olsa erkek te olsa deniz istiyorum annemin adı ama annem istemiyor bilmiyorum yani çok kararsızım