mavisinprensesi20 Thsjdn benide bir ateş basıyor bir üşüyorum üstelik bacak ağrılarım gece oluyor hangi tarafa yatarsam o taraf bacağım ağrıyor
mavisinprensesi20 _edakrsu22 evet özele gidiyorum öyle yapayım ya son 2 gündür böyle suda çokça içiyorum crp için
mavisinprensesi20 Svalpydn35 çok şükür bende gece ne tarafıma yatarsam o taraf bacağım ağrıyor. Aksine su çok içiyorum crp için aşırı içiyorum hemde birde dudaklarım kuruyup kanıyor anlamadım
mavisinprensesi20 Tugceonur Rabbim şifa versin benim idrar rengime doktor bişe demedi benim bebeğimde geçen haftalarda 11 gün ilerideydi haftası bu hafta tam 31+1 çıktı kilosu bu haftaya göre 1719 geldi bilemedim
mavisinprensesi20 Aystsn hadi hayırlı haberler alırsın inşAllah benim doktorum bişeyin yok dedi yolladı🤷
mavisinprensesi20 izlemm38 hadi hayırlısı bilmiyorum kasılmamı sertleşme yok ama serklajlıyım bebeğim dikişe dayanmış o ağrı yapıyor
mavisinprensesi20 Deniz-Demirin-Annesi Rabnim sabır versin sağlıkla yavruna kavuştursun birdaha yaşatmasın inşAllah 🙏 benim de geceleri hangi yöne yatıyorsam o taraftaki bacağım ağrıyor yatamıyorum
Linaaaa1 mavisinprensesi20 bende 31+1 im yatağa yattığım zaman sol bacağımda bi uyuşma karıncalanma oluyor uyuyamıyorum bi türlü gece olsun istemiyorum resmen
mavisinprensesi20 Linaaaa1 benimde ağrı oluyor sola yatınca sol tarafım sağa yarında sağ tarafım ağrıyor az kaldı hayırlısıyla sağ Salim gelsinler minikler 🤗
Linaaaa1 mavisinprensesi20 amin inşallah canım hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah onların sevgisi kokusu herşeye bedel rabbim herkese nasip etsin herkese yaşatsın bu zorlukları
Sedauzunbekiroglu Regli olucakmis gibi giren agrilar doguma hazrlandigi icin vucud o yuzden oluyo olabilir yalanci sanci dedigimiz yani
Cnsmood mavisinprensesi20 31+1 deyim. Bu ara hazırlıklara başladım ev komple yer değiştiriyor desem yeridir. Ağrılarımı yorgunluğuma bağlamıştım. Kasık bel arada aşağıya doğru anlık bi batma sancı hissi felan. Sıcak basma olayıda oluyor gerçekten.
Elif927 mavisinprensesi20 Her iki enfeksiyonumda var ateşlenme bel ağrısı ayrıca sağ sırt tarafım fena ağrıyor dik bile duramıyorum elimi yıkarken kolumu uzatırken hemen geri çekiyorum ağrısından
Rainak Bende 31 haftalık oldum akşamları çok sıcak basiyor. Belim, bacaklarim ve sırtım agriyor. Benim erken doğum riskim var ama o yüzden sürekli yatıyorum ağrılar ondanda olabilir.