Ece059 Arkadaşlar 32+2 yken gittik doktora. Doktorum 2200 gram olduğunu böyle giderse 4 kilo üstünde doğurcağımı söyledi. Benim gibi olan tecrübeli hamişler sezeryan mı normal oldunuz? Birde 2 hafta ilerde gözüküyor dedi bu erken doğumu tetikler mi
AnagibiAnaa Ece059 Erken doğumu vücudun ve bebeğin karar verir benimde bebeğim iri 4 kg üzeri doğacağını söyledi doktorumuz. Normal doğum bu arada. Pazartesi yatisim var sağsalim kucağıma alırım inşallah ❤️ o zaman istediğin soruyu sor ,canım 😍
Mine_01 Ece059 ben 32+3 te gittim 3 gün önce kilosunun 2320 olduğunu söyledi normal dedi bana. Normal doğum istediğimi belirttim bi sorun yok olabilir dedi
Cennet34 Kızlar bnde 30 haftalık oldum iki 28 haftalık iken 1000 kg dedi siz nasıl besleniyorsunuz?Bana kilosu az geldi sizler neler yiyorsunuz?
Aleynaerayy22 Cennet34 benimde 28 de 1040 di suan 30 um bilmiyorum banada az geldi Kilosu ama doktorum normal dedi gun içinde süt içiyorum 1 bardak sade değilde nesguik tozuyla falan yumurta yiyorum her gün bitane mutlaka bakalım kaç olcak 32 de
Cennet34 Aleynaerayy22 bende 32 haftada gitçem çalışabilir raporu için çok merak ediyorum boyu çok iyi demişti kilosu da iyi de