Melek0606 Kızlar şuan 12 haftalık hamileyim 15 haftalık oğlum war ne yaptıysam sütten ayiramadim sirke salça sabr taşı denedim bunları başka önerileriniz varsa yardımcı olurmusunuz?
yagmurakcali Melek0606 bende aynı kızım 16 aylık 6 haftalık hamileyim ocağa kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım sonra da yavaş yavaş keseceğim en azından daha aklı erer diyorum
AycanFb Melek0606 Canım ben sarı sabır taşını meme ucuna sürerek memeden kestim direkt işe yaradı :) Zararlı bir şey değil zaten aktardan alıyorsun genelde memeden kesmek için kullanıyorlarmış.
tugba07caylak08 Melek0606 Merhaba canım cuma günü sela ile ezan arasında buruç suresini oku bir hafta emzirmeye devam et sonra bu zamana kadar rızkına ben vesile oldum bundan sonra babası olsun de bebek kendiliğinden bırakacak Allah’ın izni ile
yagmurakcali Melek0606 yaa evet bırakmak çok zor bir süreç ben büyük kızımda 22 ay emzirmiştim bunda daha kısa sürecek 22 ay da doğuma az kalmış oluyor çünkü o yüzden 4 aylıkken kesmeyi düşünüyorum ama gerçekten uzun sabır isteyen zor bir süreç Allah yardımcınız olsun canım 🤦🏻♀️
1sincaptanesi yagmurakcali kızım 6 aylık günüm 20 gün geçince test yaptım bugün testim pozitif çıktı hiiiç beklemiyordum ağlamaktan başım ağrıyor 2 yaşına kadar düşünmüyordum emzireyim diye napcam bilmiyorum.. Ben de böyle erken gelen bebek olduğum için hep istemediğimi düşünürdüm o yüzden karnimdaki de bunu düşünsün istemiyorum.. zor bi durum 🥺
Melek0606 1sincaptanesi senin işin daha zor kuzum allah yardımcın olsun inşallah hayirlisiyla kucağımiza alırız hiç ağlama bu dünyada rizki varmış rabbim vermiş Bnde çok ağladım ama alıştım bu süreçte dua et bol bol🥰
yagmurakcali 1sincaptanesi ayy Rabbim yardımcın olsun kuzum inşallah doktorum bana emzirebilirsin dedi ben sadece zaten kızım büyüyeceği için bebekte doğunca zorlanmamak adına kesmeyi düşünüyorum onu da dediğim gibi inşallah sen doktoruna danış müsade ederse emzir moralini bozma bende ilk öğrendiğimde şoka girdim 3. Yü hiç düşünmüyorduk ama oda bizden bizim canımız bir parçamız şuan kalp atışı oluşmamış diye ağlıyorum mesela Rabbim o sevgiyi hemen düşürüyor içimize ❤️
AycanFb Melek0606 MaşAllah o zaman😅 Benim ki o kadar memeci olduğu halde istemedi😅 Ben bide konuştum. Oğlum artık annenin memesinde süt bitti öğğğ oldu dedim. Gelip gidip memeyi açıp süt öğğğğ oldu diyordu😅😅
ozlmm123 Melek0606 ben çapraz şekilde yara bandı yapıştırdım ve ayirmak resmen 2 haftami aldi birden birakmiyor gunde 1 gece 2 deeken yavas yavas biraktirsim bak eeee olmus diydoum banti gorunce emmiyodu
zamaneannesi80 Yara oldu acıdı filan derken çocukta travma yaratıyorsunuz, o süt onun hakkı sıkıntılı bi süreç olmadığı sürece emzirebilirsiniz.
Ceyo93 Melek0606 herhangi riskiniz vs. Var mı? Yoksa bırakmanıza gerek yok şuan 34+5 hamileyim kızım 18 aylık hala emziriyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şuan kendi azalttı uykudan uykuya emiyo
asuyalin Melek0606 ilk haftalar öyle oluyor vitaminlerinizi düzgün alın, vücut alışıyor sonrasında. Kesmenizi gerektirecek bir durumu yok.