Merhaba kızlar , 24 ekimde doğum yaptım şimdi yazma fırsatı bulabildim 😊
Sonhaftalarda tansiyonum yükseliyordu dengesizdi. Doktorum bu şekilde olursa sezeryana alalım riske atmayalım hiç dedi. Çatım normal doğum İçin uygunmuş aslında Ben de hem normal doğum olsun istiyordum bir taraftan da tırsıyordum😅 evliliğim başında bir süre vajinusmus problemi yaşamıştım çünkü travma olursa yine diye çekiniyordum. Neyse son kontrole gittiğimizde muayene edecekti doktorum anca öyle kastım ki kendimi zor oturdum çatalda 😃 25 ekim salı gününe sezeryan günü verdi. Ben de rahat rahat geziyorum o güne kadar. Pazar günü köye düğüne gittim tabak tabak tatlı yedim her şey çok normaldi akşama da arkadaşlarımızı çaya çağırdık tam oturduk lavaboya gittim tuvaletim var gibi hissediyordum neyse çıktım tam çay içicem yine aynı his koştur koştur tuvalete . Herkes oturuyor çay içiyor ben tuvaletten beri gelemiyorum 😃sonrasında inanılmaz adet sancısı hissetmeye başladım doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi hemen gittik hastaneye sancılarım başlamış doktorumla görüştük istersen bekleyelim normal doğum İçin ya da sezeryan istersen hemen geleyim birlikte karar verelim dedi. Ben de beklemek istedim . Hemşire açılmama bakacaktı tabi ben yine inanılmaz kasıldım hem heyecan yaptım tansiyonum falan yğkseldi izin veremedim bakmasına doktora dedim tamam sezeryan olsun 😅 neyse beni hazırladılar ameliyathaneye girdik her şey çok iyi spinal anestezi istedim o anı görmek için ama ortam buz gibi resmen dişlerim titriyor donuyorum o sırada doktor uyuşturdu ameliyata başladı, tavandaki led ışıklara yansıdığını gördüm doktorun kesmeye başladığını gördüm ay benim tansiyonum yine yükseldi hem heyecandan hem soğuktan titriyorum 😅 biraz sakinleştirici vermişler neyseki bana. Kendime geldiğimde bebeğimi gördüğümde herşey geçti gitti. Öyle tarifsiz bir duyguymuş kiii. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım ameliyatla ilgili 5-6 saat sonra kalktım yürüdüm ağrım sancım olmadı eve geldiğimde de çabucak toparladım ev işlerine kaldığım yerden devam edecek kadar iyiyim çok şükür 😃 baya uzun oldu ama detayları atlamak istemedim 💗 sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz kızlar