Aselminamm Kızlar afedersiniz ama hamilelikle birlikte cinsel organ çevresi çok kötü karardı zaten karaydı arap gibi oldum vallahi simsiyah :( 38 haftalık hamileyim acaba doğumdan sonra düzelecek mi yoksa borsey kullanayim mi kir gibi durutor sanki hamama gidip kese mi attirsam artik ne yapacahimi sasirdim cok rahatsizim gerçekten güzellik merkezlerinde lazer ile beyazlatma varmis ne yapacagim bilmiyorum :( eminim ki bundan muzdarip vok kişi var burda
EmelBG Aselminamm Yok tatlım ya vücuda bi hormon salgılanıyor göğüs etrafı karın özel bölgede kararma oluyor Doğuma yakın daha yoğunlaşıyor kişiye göre değişiyor tabikii .Sonrasında geçiyor bizim görümcemin öyle olmuştu hatta lazer felan dur sakin 🙈😂
Oznurdeniz Aselminamm doğumdan sonra geçicektir muhtemelen çünkü göğüsler de koyulaşıyor karın çizgisi fln oluyor geçer geçmezse sonra bakarsın çaresine
Fatmasnny Aselminamm hamam sıcak olduğu için hamilelere sakıncalı. Doktorunuza sormadan gitmeyin. Doğumu tetikliyor
PINARPEKER benimde aynı şikâyetlerim var yaa..iğrenç görünüyorum..gecmicek diye çok korkuyorum..napicam bilemedim. bazıları gecmicek diyor ağlıyorum yeminle. hangi biyerimi düzelteyim ben şimdi. ağda olduğum zaman bile 3gun sonra başlıyor çıkmaya..hep böylemi olacak oda. nekadar zor kadın olmak yaa😢😢