Gencanne1 Mrb kızlar enson adet günüm 24 kasım dün doktora gittim ultrasyonda görünmedi kan testinde 1251 çıktı sizce normal mi Alt ultrasyonda gözüktü haftaya görünürmü
delettdmom66 Gencanne1 bnm 2626 olmş hcg onda kese görünmüştü canm 5+2 de bi hafta sonra kalp atışı görünü
Huzur Alttan göründüyse sıkıntı yok inşAllah görünür ilerleyen vakitlerde 😊 daha çok küçük olduğu için görünmemiştir bende de öyle olmuştu 2 hafta sonra gittim göründü 😊
Huzur Gencanne1 Bu dönemler biraz sabır isteyen dönemler hemen herşey sonuç vermiyo malesef sıkıntı yapmayın ama iyi değil..hayırlısıyla görürsünüz inşAllah bebişinizi 😊
Gxxxe Benimde SAT 26 kasım kesemi dün gördük üstten ultrasonla bende kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyor um.. Acaba karnımda herşey yolumda mı diye merak ediyorum sürekli WC ye gidiyorum leke varmı kan varmı...
Gencanne1 Evet bnmde 2 hafta geride gösterdi ultrasyon 6 haftalık ama 4 haftalık gözüküyo bende sürekli wcye gidiyorum bişey var mı die 24 ocak kalp atışı için çağırdı doktorumuz dua edin lütfen