ztrkk Benim ilk aylarda gittiğim doktorlar her gidişte kiloya bakıp kaydediyorlardı. 6. Ayda doktor değiştirdim. Hiçbir muayenede kiloya bakmıyor. Sizin doktorlar bakıyor mu kilonuza merak ettim. 😃
emirtosveannesi ztrkk evet bakıyor her defasında moralim bozuluyor keske bakmasa eşimi yanında bakıyor hemde biraz zoruma gidiyor kilo durumum açıkçası
Gldnzylmz Kilo ve tansiyon çok önemli her muaynede mutlaka bakılmalı, bakılmıyorsa sen kendini takip et mutlaka tansiyon açısından özellikle
Eceecim Her kontrolde kilo ve tansiyon ölçümü yapıyor. Gerçi ben evde kilo takibimi yapıyorum ama kendisi de not ediyor. Bu sayede kendimi frenleyebiliyorum. Çünkü fazla kilo alınmasından hoşlanmıyor kendisi 🤭☺️🥲
Melodii13 Bende 6.ayda doktor değiştim şimdiki doktor bakmıyor çünkü tansıyon sorunu çıktı on gunde bır kontrole gıdıyorum ona odaklı zaten Siz mutlaka takıbınızı yapın
_edakrsu22 ztrkk hamileliğim başında gittiğim doktor kiloma falan bakmazdi 10 haftamda doktor değiştirdim her gitmemde kiloma ve tansiyonma bakar