deletedmom351 Leylaaydemir Değişir canım bazılarının ilk ay bazılarının daha ilerki bir ay benim 4. Ayda başladı mesela
ZeynepSabancay Leylaaydemir belki de hiç başlamaz. İki gebeliğimde de sıfır bulantı ,tiksinme vs. Yaşamadım
Muhammedamine Leylaaydemir 9 haftalıkken fln başladı 23-24 haftaya kadar da devam etti 28 haftalık olduk hala sabah bulantım koku hassasiyetim devam ediyor kişiye göre değişiyor hiç kusmayan arkadaşlarım da var
Leylaaydemir deletedmom351 benim adetim yeni bir hafta olucak gecikiyor sanki sabah erken wakiyte oluyor gibi hafif ama kestiremedim tam
Leylaaydemir ZeynepSabancay annem bütün gebeliklerinde çok kötü oluyormuş eşi ewi kararıyormuş resmen ona çekersem diye korkmuyorum açıkcası
ZeynepSabancay Leylaaydemir annen ayrı sen ayrı. Aklına midem bulanacak mı bulanır öı ke zaöan bulamır gibi şeyler getirme. Neden bulansın ki. Birazda psikolojik baZı şeyler. Günlük hayatına devam et ben öyle yapmıştım
Lavinia1924 Leylaaydemir insallah dahada artmaz. Benim gün geçtikçe artıyor bulantilarm tiksinti de başladı . Doğum kaçı gösteriyor haziran dimi sizinde :)
DuyguSen Leylaaydemir o kişiden kişiye değişir canım mesela benim hamileliğim boyunca bulantım kusmam hiç olmadı