Der96 Kizlar dikkat ettikleriniz neler? Kola asitli icecekler , pirinc , sucuk sosis? Cig urunler. Ben bunlari duydum yasaklanmaliymis.. Birde 6 haftalik hamileyim agda yaptirmamin zarari olurmu sizce bikini bolgesine? Hic jilet kullanmadim..
Minikmucizemask Pirinç ne alaka ne oluyor ki pirinç yiyince diğerlerini tuketmiyorum ama pirinç yiyorum
tirtilinannesiii Ben 5 haftalığım doktorum et ürünlerini iyice pişir sebzeleri iyi yıka dışında birşey demedi ama ben kola kahve konusunda dikkat ediyorum kola çok aramam zaten kahvede canm isterse belki 1 fincan salam arada 1-2 dilim öyle çok canm istediği zaman azda olsa yiyorum aklımda kalmasın doyumluk değilde tadımlık😀😀
Erbe Der96 bebeğe sağlıklı kilo aldirdigin süre hicbirseyi yasaklaması doktorum herşeyden yedim içtim ilk hamileliğimde çok canım çektiğinde kolayda içtim ki normalde ağzıma surmam ama hamileyken aşırı istedim sucuk ta yedim sırdan iskembede içtim ama ev yapımı ve temiz olduğundan eminseniz için çokta sağlıklı altı aylık bir oğlum var şuan çok şükür ikinciye hamileyim onda beslendigim gibi besleniyorum doktorumda şuana kadar bı sıkıntı görmedi
senanurkesmen Der96 8aydır gidiyorum ağdaya bir sıkıntı olmadı canım.Balık sezonu açıldı büyük balıkları fazla porsiyon yememeye dikkat et.
senanurkesmen Der96 evet hatta hamileliğimden 1 ay önce ilk ağdama gitmiştim jiletin hamilelikte zor olacağını düşündüğüm için.İlk seferinde çok canım yandı ama 2.ye alışıyorsun.Doktoruma da sormuştum bebeğe bi zarar olcağından korktuğum için.Hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi.Hatta şiddetle öneriyorum 5. aydan sonra eğilme vs zor olduğu için ki 6.aydan sonra genitali göremiyorsun bu yüzden ağda en temizi canım
Der96 Meliyyke pirinc pilavi yemek sekeri yukseltiyormus boyle bilgi aldim ama demekki yanlis soylenti
Meliyyke Der96 a şeker bakımından doğrudur ama gebelik şekeri çıktıysa kısıtlanır. Bir dayanağı olması lazım yani