Hamileligimin 38. Haftasinda çatı darligindan dolayi normal doğum yapamayacagimi öğrendim. Normal dogumdan cok korksam da hep normal dogum yapmak istiyordum kendimi buna hazırlamstm. doktorum istersen deneyelm normali ama dogmayabilir dedigi icin hic riske girmek istemedim . Dogum icin gun aldik 39. Haftada sezaryan doğuma karar verdik. Doguma gidecegimiz gün gece uyuyamadim oyle büyük heyecan vardi ki icimde . Hem artik karnimda ki son günü oldugu icin uzuluyordum hemde icimde korku vardi neyle karsilasacagimi bilmiyorum ve bu beni cok geriyordu yine de güçlü durmaya calistm. Eşim annem ben ve ablam hastanenin yolunu tuttuk sabah 10 da dogumum gerceklesecekti . Beni hazirladilar ameliyata girme vakti geldi icim buruk eşim bana gozleri dolarak bakti ve sizi bekliyorum her sey guzel olacak dedi ve ameliyathaneye girdik. Spinal istedigime o an biraz pişman oldum uyusam mi acaba dedim ama sonra neyse artik mecbur deyip yattim sedyeye sonra anestezi uzmani geldi belimden igne yapti kalcama kadar uyusacagimi soyle oyle bir uyusma yok hicbir yerimi hissetmedim. Sonra sonda takildi doktor geldi başlıyorum dedi . Cekistirmeleri hissettim bekliyorm bebek aglasin diye sonra gogsume inanilmaz bir baski hissettim o baskı beni mahvetti ameliyatin en zor kismi diyebilirim . Omzum agridi midem bulandi ve tansiyonum dustu benimle konustular mide bulantin gececek sabret dediler ve bebegimin sesi geldi ağlamaya basladiginda bende agladim oyle bir duygu yok tarifi mumkun degil herkese nasip etsn Allah. Oglumu getirip gösterdiler bana pamuk gibi bembeyazdi sonra babasinin yanina odaya goturuyoruz dediler 1 saat boyunca ameliyathane de beklemek cok sıkıcıydi oğlumu merak ettm babasiyla ilk karsilasmasi nasıl oldu diye. Odaya geldik mis kokuluma kavustum harika Bir duyguydu 9 ay merak ettigim 4 gozle bekledigim yavrum kollarimdaydi . Yine olsa yine spinal isterim o ani yasamak harika. Tek zorluk omuz agrisi ve çıkarırken bebisi gogusteki ağrı ve mide bulantisi. Bu arada ben yürürken de cok zorlanmadm gayet rahat yürüdüm ilk yürüyüşte. Bol Bitter çikolata ve kahve cok iyi geldi tavsiyemdir👍 Merak ettikleriniz varsa cevaplarım🥰