Birmelekbinsukurabbime 9 haftalık hamileyim direksiyon dersim ve sınavım var sizce bir zarari olur mu hamileyken ehliyet alan var mı
nursen26 Birmelekbinsukurabbime Bende o haftalarda aldim ehliyetimi hic bir sıkınti yasamadim sende insallah yasamazsin alirsin ehliyetini 😌
Aysehsdmr Birmelekbinsukurabbime canım 13+5 haftalık hamileyim derslere giriyorum bı sıkıntı yaşamıyorum sinavdada olacağını zannetmiyorum. Ani fren yaptırmıyor gebelik olduğu için.
Damlacaa Hafta da sınava girdim öncesinde de derslerime falan gitmiştim , zaten hız yapilmiyo ya da sürülen alan belli o yüzden tereddüt etmedim. Ama ne yazık ki kaldım sınavdan çünkü sınav esnasında ağrım vardı :( İleri ki haftalarda daha zor olur şu an sorun yaratacağını sanmam.
seymaguzel876 Bende 3 aylıkken hem derslere hem sınava girdim ani fren esnasında gebe olduğunu söyle çok zorlama zaten istisna sağlayacaklar emin ol
Sema15 Damlacaa rapor alınabiliyor mu alınınca sınav hakkı boşa gitmiyor demi bende geçemedim diğer sınavda da 35 haftalık olmuş olacağımda
Damlacaa Sema15 sağlık ocağından temin edebilirsiniz hamilelik ve lohusalık geçerli bir sebep :))) kalmış sayilmiyorsunuz. Yinede eğitim aldığınız kurs ile görüşün fikrimce çünkü böyle yapmamı bana kurs görevlileri söylemişti