Ksksks Selamlar sürekli canım turşu cekiyor ya lahana turşusu salatalık turşusu turşu suyu cinsiyet le bi alakası olabilir mi sizce🙈
Esmay Ksksks bende ilk turşu erik ekşi seyler asermistim cinsiyetle ilgisi varmi bilmiyorum ama oğlumu bekliyorum
Dmnn_58 Ksksks bende deli gibi turşu yedim özellikle salatalık turşusu şimdi oğluşumuzu bekliyoruz 😁💙
Evinamin031120 Yani ben ilk haftalar deli gibi turşu,koruk,erik,limon yerdim daha sonra sürekli tatlı,çikolata bebeğim erkek 😂
nursen26 Ksksks Bende eksi yedim hep bizde oglumuzu bekliyoruz artik tursu lafini duyunca bile içim gidiyor sen dusun artikk 😂💙
hukukcuanne_06 Ksksks alakası var mı bilmem de ben hamile olduğumu öğrenmeden bi hafta önce sizin gibiydim işyerinde yemekte salata barında turşu vardı lahanalarını tek tek seçmiştim😅 annemlere gidince de anne turşu çıkar deyip durdum😂 kızım oldu benim bakalım sizin bebişin cinsiyeti ne olacak😊
YaseminBatrk Ksksks ayyy turşu zaten çok severim. Oğluma hamileyken kavoniz kavoniz yerdim 🤭 oğlum doğdu. Şimdi gene turşu yiyorum yani ödem olmasın tuzlu sonucya diye kendimi frenliyorum. Yoksa geceleri özellikle acayip canım istiyor. 7+6 hagtaliiz bakalım saglikla ne olacak
Brck0303 Ksksks kuzum olur mu olmaz mı bilmm ama bn hala tursu yiyorum baştan beri de tiksinmedigim tek şey turşu kahvaltı bile turşu ile yapıyorum bnm kızım olacak inşallah