Tuba_58 Tintinsu Yok hiç kilo takibi yapılmıyor ama 32 den sonra nst istiyor. Orda kilona tansiyona da bakıyorlar. O kağıdı da görmek istiyor. İlk doğumum olduğu için 40 ı görmemin normal olduğunu söyledi. Yöntemler hakkında da konuşmadı. Keyifle geçirin tüm haftalarınızı inşallah
Tintinsu Tuba_58 amin inşallah, size de kolay, sağlıklı, hızlı bir doğum dilerim inşallah bir avazda doğurursunuz 😍Doğum sonrası tecrübelerinizi de aktarırsanız çok sevinirim. ☺️
Tintinsu Tuba_58 Gözünüz aydın 😍 Rabbim sağlıcakla büyümeyi nasip etsin, huzurlu mutlu bir ömrü olsun bebişin ☺️ Çağlar bey mi yaptı ameliyatı? Memnun kaldınız mı acaba?
Tuba_58 Tintinsu Evet çağlar hoca yaptı ameliyatı. 3. Gün ayaktaydım. Tabi çok çok rahat değildim ama bebişle güzel ilgilenebiliyordum. Aklınıza takılan bişey varsa sorun bilgim dahilinde cevaplıyım 😅
Tintinsu Tuba_58 kaçıncı hafta ve güne kadar beklediniz? Bi de genel anestezi mi yoksa spinal anestezi mi oldunuz? Bi de doğum ücreti ne kadardı? ☺️
Annecim58 Tuba_58 Tuba hanım gözünüzaydin 💐 size sorum ben uniye hiç muayene ye gitmedim doğumu orda yapabilir miyim?? Hiç bilgim yok
Tuba_58 Tintinsu 39.haftamda normal olacak diye gittim ben ama sancım gelmedi açıklık olmayınca suni sancı almak istemedim. Planlı bi sezaryen olmadı yani. İki gece özel odada kaldım toplamda 1800 civarı bir rakam ödemişiz. Tam net değiliz rakamda ama 1800-1900 bu aralıkta. Hemşirelerden çok memnun kaldım özel hastane gibi ilgilendiler. Açıklığı kontrol ederken tatlım canım diye hitap ediyorlardı :) Spinal yapılıyor muydu bilmiyorum ama ben korktum ve hemen genel anestezi istedim :)
Tuba_58 Annecim58 Bu konuda bi bilgim yok ama daha önce buraya gelmemişsiniz burda doğuramazsınız gibi bişeyle karşılaşacağınızı hiç düşünmüyorum. Sadece ayrınfılı ultrason için bi doktorda kayıt açmanız lazım bunu biliyorum. Doğum için hiç sanmıyorum sorun olacağını . İyi dilekleriniz için teşekkür ediyroum🥰
Tintinsu Tuba_58 çok sevindim memnun kalmanıza, peki bir soru daha bebeği alır almaz göğsünüze koymuşlar mı? Biliyor musunuz? Benim için bu önemli bebeğim doğar doğmaz daha göbek bağı kesilmeden kucağıma koysunlar istiyorum 😀
Annecim58 Tuba_58 aynen bende öyle düşünüyorum da emin olamadım detayliya gidince net bilgi alırım artık sagolun
Annecim58 Tuba_58 canım birde normal doğum olur benimki muhtemelen ilki de normal di doğumu ebeler mi doktorlar mi yaptırıyor Dr yaptıriyor sa ücret konusunda bilgin varmi
Gkceko Konuyla alakasız olucak ama bende ilk defa ümiversite hastanesine gidicem sorum şu ultrason görüntüsünü veriyorlar mı?
Gkceko Tuba_58 Çook sağolun bende özele gidiyordum sağlık durumumdan dolayı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne yönlendirdiler. 30. Haftadayım ilk defa haftaya gidicem çok merak ettim sorayım dedim sağ olun teşekkür ederim 🥰❤️
Tuba_58 Hepiniz sağlıcakla yavrularınızı kucaklarınıza alın hanımlar.Zorlu bi o kadar da musmutlu güzel günler sizi bekler 🥰🥰
Tuba_58 Annecim58 Doktor oluyor evet. Normal doğum yapabişseydim doltorum yine yanımda olacaktı. Normal doğumun fiyatını bilmiyorum ben sezaryen olduğum için.