eleanor68 Gebelikten önce çok ince kılcal varislerim vardi şuan top top örümcek ağı şeklinde bacağımı kilcallar sarmaya başladı doğum sonrası bunlar geçer mi ya da köpük tedavisi ile yüzde kaç sonuç alırım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi :((
2022bebeki eleanor68 At kılı fırçası kan akışı için çok ideal üzerine nemlendirici ile sürerseniz faydasını görebilirsiniz🤗
eleanor68 2022bebeki varislerimde hafif şişkinlik var dokununca bile ağrıyor fırça tarzı şeylerin iyi geleceğini düşünmüyorum :(
Daphnee Benim de vardı hamilelikten önce şimdi mosmor olmuşlar ve ağrı yapıyor görünce çok ağladım ama geçeceğini sanmıyorum ameliyat bile kesin çözüm değil tekrar oluyormuş
eleanor68 Daphnee evet görüntüsü mosmor kılcal damarlar bir araya gelmiş ve kocaman morluk oluşturmuşlar işin kötüsü her günde artıyor ben tedavi olmaya karar verdim instagramda Orhan Coşkun hocayı inceleyebilirsiniz çok fazla tedavi ettiği hasta var
eleanor68 Daphnee valla bende her gün ağlıyorum çünkü çalışan bir kadınım öğretmenim ve varis meslek hastalığı yani hep oluşacak bende ve yaşım daha 27 :(
eleanor68 Daphnee kaçıncı haftanizda varisleriniz artmaya başladı acaba ben suan 24 haftalık gebeyim 16dan sonra hızlı bir şekilde artmaya başladı varis çorabı kullanmama rağmen ayakta durdukça artıyor :(
Daphnee eleanor68 ben de öğretmenim 17 haftalık olduk benim de 16.haftada artmaya başladı sürekli ayakta da kalmıyorum halbuki ama bacak bacak üstüne atıyorum hep otururken bu da tetikliyormuş varisi böyle devam ederse ben de tedavi olacağım
eleanor68 Daphnee Ben ingilizce öğretmeniyim doğuda görev yapıyorum burada imkanlar kısıtlı zaten kocaman bir morluk oluştu daha ne kadar kötü olabilir deyip tedaviye karar verdim Orhan Coşkun hocayı da bayağıdır araştırıyorum insallah gebelikten 6 ay sonra tedavi için İstanbul’a gideceğim sizede öneririm denemeye değer
Daphnee eleanor68 Allah yardımcımız olsun inşallah bir an önce kurtuluruz şu çirkin varislerden ben de araştıracağım teşekkür ederim