Yasmnebe Kızlar fena halde gribim asla nefes alamıyorum burnum komple tıkandı. Burun spreyi kullanıp kullanmama arasında kararsızım varmı hamilelikte kullanan 33+4 haftalık hamileyim
MinikMucize63 Yasmnebe benim burun spreyi bağımlılığım var sürekli kullanıyorum bı zararını görmedim ikinci gebeliğim bu arada
HanifeAhmet Yasmnebe eczacı arkadaşım vardı yapma ilaç getirdi sağolsun bıyıklarıma sürüyorum ve anında burnumu açıyor ben bikeresinde iliadin kullandım hamileyken kendime gelemedim burnum açıldı ama sonra daha fena oldu onuda sürekli kullanamıyoruz zaten çevrenizde eczane varsa sorun mutlaka yapma ilaç yapan eczaneler var
Melikecoban Yasmnebe Ben de aynı durumdayım üstüne bir de öksürük var ki geceleri uyutmuyor artık kaburgalarım ağrıyor.Ben de dün şırıngayla serum suyu sıkmaya başladım iki deliğine de biraz açıldı şükür
GulizarY Yasmnebe benim de hamilelikten dolayı burnum hep kapalı okyanus suyuyla birleşik yaşıyorum zaten hamilelikte bi tek deniz ve okyanus suyu öneriliyor
MinikMucize63 Yasmnebe doktor onermedi ben otrivine kullanıyorum sen okyanus suyu al çünkü bağımlılık yapar
Eslema Ben o burun tıkanıklığı gecmicek sandım 8 gün neler çektim geçiyor canım uzun sürse bile merak etme ben tuzlu su ile rahatlıyorum ve sıcak duş iyi geliyordu
Busbusu Aynı durumdayım şuan burnuma tuzlu su çekip iki burun deliğine pecede yıkıp agizdn nefes alıyorum dün gecede byle yaptım açıldı yarn saat beklet çıkart rahat uyu
Yasmnebe HanifeAhmet ay ne o ilaç acaba ya gerçekten nefes alamamak berbat birşey. Zaten karnım iyice çıktı diye nefes darlığı çekiyordum üstüne bide tıkanıklık berbat hale getirdi.
Yasmnebe MinikMucize63 sık grip olan biri olarak otrivine hastasıyım bende :) bağımlı değilim şükür ama şuan onu sıkıp rahatlamak isterdim.
Melike1234- Bende alerjik rinit var burnum sürekli tıkalı ve bir akıntı mevcut geçen gün gittim ilaç yazamam ama bir tane sprey yazayım onu da sürekli kullanma dedi çok nadir kullan dedi biz 13 haftaligiz ama siz yine de bir eczaneye danışın sorun
HanifeAhmet Yasmnebe inanın içinde ne var bilmiyorum mentol gibi bir şey böyle küçük bir şişede getirdi bana burnumun önüne sürüyorum ve hemen açıyor tıkanıklığı bıyık kısmını yakıyor hatta birazcık gözümden yaş akıyor mentolden ama çok iyi açıyor sorayım isterseniz hâlâ devam ediyorsa
MinikMucize63 Yasmnebe dediğim gibi doktor önermiyor deniz suyu kullan dedi o da açmıyor benimki ileri derecede bağımlılık yani tedavi edilmesi lazım okyanus ve Deniz suyunun zararı yok
aren6161 Yasmnebe 25haftaligim 1aydr hayat zindan oldu serum fizyolojik aldim siringayla sıkıyorum tuzlu gargara iyotlu gargara burun spreyle kullandm serum fizyolojik kdr ise yaramadı
HanifeAhmet Yasmnebe sordum 🤗 nane nioli okaliptüs selvi var yazmış birde çok sık kullanma sen yine de zarar verebilir yazmış eğer yaptıracak olursanız bilginiz olsun 🦋😇